REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vaikų ir jaunimo centre vyks 6–asis pedagogų forumas „Ugdymo naujovės darželio auklėtojo darbe“.

Renginys organizuojamas siekiant suteikti darželio auklėtojams daugiau galimybių tobulintis bei įgyti naujos patirties, sprendžiant kylančias ugdymo problemas bei kuriant saugią ir draugišką aplinką darželyje.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak vienos iš Pedagogų forumo organizatorių, LVJC Neformaliojo švietimo ir mokymų skyriaus vadovės Almos Kernytės, svarbiausias gyvenimo pamokas vaikai išmoksta ankstyvoje vaikystėje. Tai, ką vaikai patiria pirmaisiais gyvenimo metais ir kokius įgūdžius išsiugdo, gali nulemti, kaip jiems seksis bendrauti su bendraamžiais, mokytis mokykloje, jų pasitikėjimą savimi, gebėjimą savarankiškai priimti sprendimus, jų siekius ir net svajones.

Pedagogų forume bus gilinamasi į kūrybinės vaikų saviraiškos formas ir praktinius būdus vaikų kūrybiškumui išlaisvinti, atsakingos asmenybės ugdymą ir sveiko bei aplinkai draugiško elgesio įpročius. Bus nagrinėjamas vaikų darželio vaidmuo kuriant ir griaunant stereotipus, įtvirtinančius tai, kas „pridera“, skatinančius atitinkamai elgtis, galvoti ir net svajoti. Taip pat bus kalbama apie emocinį intelektą ir efektyviausius jo ugdymo būdus, nagrinėjama gestų kalbos įtaka girdinčių vaikų socializacijai, kalbama apie humaniškąjį interaktyvumą ir auklėtojus – asmenybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų