REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausio JAV žinių kanalo CNN laidoje, apžvelgiant avialinijų siūlomus valgiaraščius, įvertintas oro bendrovės „airBaltic“ skrydžių metu siūlomas natūralus maistas. „airBaltic“ apibūdinta kaip ypatingas avialinijų maitinimo kokybės pavyzdys, kokio tik galima pasiekti.

REKLAMA
REKLAMA

„airBaltic“ nuo 2009 metų pradėjo bendradarbiauti su garsiu virtuvės šefu Latvijoje Martins Ritins. Šiuo oro bendrovės sprendimu pasekė nemažai ir kitų avialinijų pasaulyje.

REKLAMA

Martins Ritins keleiviams, skrendantiems „airBaltic“ verslo klase, siūlo aukščiausios kokybės maisto produktus, kuriuos tiekia Latvijos ūkininkai. Patiekalus oro bendrovei gamina bendrovė „LSG Sky Chefs Airo Catering Services Latvija“, o Martins Ritins yra atsakingas už receptus, maisto ruošimo metodus ir gamybos priežiūrą.

Pripažinimą pelnęs Martins Ritins yra patiekalus ruošęs tokiems ypatingai svarbiems svečiams kaip Jungtinės Karalystės karalienei ir princams Čarlzui ir Andrew, Ispanijos karaliui Juan Carlos, Paco Rabanne, Pierre Cardin, Mstislavui Rostropovičiui, Monserat Kabalje, Majai Pliseckajai, Nikitai Michalkovui, Jose Carreras, Eltonui Johnui.

„airBaltic“ skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų