REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Įtempta, intriguojanti, siautulinga – tokia beveik tris mėnesius trukusi „Chorų karų“ kulminacija įvyko šį sekmadienį, balandžio 8-ąją, projekto superfinalo metu švenčių ir šeimos televizijos TV3 eteryje. Preliminariais duomenimis, kaip ir tikėtasi, „Chorų karų“ didysis finalas šventinį velykinį savaitgalį tapo žiūrimiausia programa. Nuotaikingą „Chorų karų“ superfinalą pasižiūrėjo daugiau nei 830 tūkst. Lietuvos TV žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA

„Chorų karus“, rodytus 19.30–22.30 val., preliminariais „TNS LT“ duomenimis rinkosi 25,6 proc. visų amžiaus grupių TV žiūrovų ir net 29,7 proc. 15–49 metų amžiaus TV žiūrovų. Artimiausio konkurento tuo metu transliuotą „Lietuvos balsą“ su kviestine žvaigžde Aleksandru Rybaku atitinkamai rinkosi vos 14,1 proc. ir 15,0 proc. žiūrovų.

REKLAMA

„Didžiausio masto muzikinis TV3 projektas ‚Chorų karai' jau prieš kurį laiką rado savo gerbėjų būrį. Nors ir labai gaila, kad trečiasis ‚Chorų karų' sezonas jau baigėsi, esame dėkingi TV3 žiūrovams už aktyvų įsitraukimą į projektą, balsavimą ir savo favoritų palaikymą tiek namuose, tiek studijoje. Jei tik būtumėte matę, kokios aistros čia kartais virdavo... Atsisveikinam, tačiau tik iki kitų metų – sugrįšime su dar didesniu trenksmu“, – kalbėjo „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiojo „Chorų karų“ sezono laimėtoju tapo Kauno raj. Božolė choras su grupe „Rondo“ priešakyje. Vilniaus raj. Kaštoninis choras ir Katažina liko antroje vietoje. Maestro Virgilijui Noreikai paskelbus „Chorų karų“ finalistą – Kauno Božolė chorą, – choristai negalėjo suvaldyti džiaugsmo, o „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara sunkiai sulaikė džiaugsmo ašaras.

Didžiojo projekto finalo metu komisija turėjo patariamąjį balsą, nugalėtojus išrinko tik TV3 žiūrovai. Už Božolė chorą žiūrovai atidavė 38 625 balsus, o už Katažinos vadovautą Vilniaus krašto Kaštoninį chorą TV3 žiūrovai balsavo 22 393 kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmos vietos nugalėtojas iš studijos išsivežė 25 tūkst. litų čekį, antrosios – 15 tūkst. litų čekį. Pinigus nugalėtojai skirs savo rajonų labui. Božolė choras laimėjimą paskirs Kauno gyvūnų prieglaudai „Penkta koja“, Vilniaus Kaštoninis laimėtą sumą skirs Nemenčinės neįgaliųjų dienos centro auklėtiniams – padovanos jiems kelionę į kalnus.

„Chorų karai“ – didžiausio masto muzikinis projektas, trečius metus rodytas šeimos ir švenčių televizijos TV3 eteryje. Preliminariais duomenimis projektą iš viso pasižiūrėjo daugiau nei 2,217 mln. Lietuvos gyventojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų