REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingai pradėjusi rinkiminę kampaniją, Milda Bartašiūnaitė buvo išspirta iš politinės arenos. Kodėl?! Juk Milda kaip tik ir siekė tobulinti  švietimo sistemą, skatinti jaunimo verslumą, gerinti Lietuvos mamų socialinę padėtį ir didinti gimstamumą! Ir tik dabar Bartašiūnaitė prabyla apie tikrąsias jos konflikto su partijos viršūnėmis priežastis.  “Aš turiu užantyje bombą, kuri jau padegta. Aš apie ją pranešiau Liberalų sąjūdžiui ir pareikalavau manęs atsiprašyti. Ypač tų asmenų, kurie drabstėsi purvais ir netgi žodžiu iš “š" raidės", - laidai KK2 sakė Milda Bartašiūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Milda Bartašiūnaitę įskaudino ne tik Dalios Teišerskytės frazė, jog ji kaip “Š" buvo iškelta ant šakių. Jaunąją politikę suglumino netikėti partijos vadovų pasiūlymai. Tiksliau vieno iš jų... “Aš turiu didelį kompromatą, kuris yra netgi ministerijų lygmenyje", - laidos KK2 žurnalistus intrigavo Milda.

KK2 žiniomis, Milda Bartašiūnaitė vieną vakarą iš bendrapartiečio gavo dviprasmišką pasiūlymą - pabendrauti intymioje atmosferoje.

Kas jai išdrįso pateikti tokį pasiūlymą? Tai Milda Bartašiūnaitė atskleis laidoje KK2 jau šįvakar 21 val. tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų