REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Korėjos policijos vadovas Cho Hyun-ohas pirmadienį atsistatydino dėl skandalo, kurį sukėlė jo pavaldiniai, praneša „The Korea Times“.

REKLAMA
REKLAMA

Istorija, dėl kurios šalies policijos vadovas buvo priverstas atsistatydinti, įvyko balandžio 2 dieną. Į policiją paskambino Suvono miesto gyventoja ir pranešė, kad yra užpulta. Ji detaliai nupasakojo, kur tai įvyko. Tačiau dėl policininkų lėtumo ir klaidų moteris, jau išprievartauta ir nužudyta, buvo rasta tik po trylikos valandų.

REKLAMA

Cho Hyun-ohas pareiškė užuojautą nužudytosios šeimai ir paprašė jos giminaičių atleidimo. Kartu jis pareiškė prisiimantis visą atsakomybę už savo pavaldinių veiksmus.

Prasidėjusio tyrimo metu paaiškėjo, kad Pietų Korėjos operatyvinių tarnybų telefonistės-operatorės dažnai nėra pakankamai kvalifikuotos tokiam darbui ir tik penktadalis jų lankiusios parengiamuosius kursus.

Pietų Korėjos prezidentas Lee Myung-bakas priėmė Cho Hyun-oho atsistatydinimą.

Išprievartavimu ir žmogžudyste įtariamas vyras sulaikytas.

Dėl pavaldinių aplaidumo atsistatydino Pietų Korėjos policijos vadovas Cho Hyun-ohas (nuotr. Elta)Dėl pavaldinių aplaidumo atsistatydino Pietų Korėjos policijos vadovas Cho Hyun-ohas (nuotr. Elta)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų