REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Projektų „Chorų karai“ superfinale viskas vyko griežtai pagal planą. Kiekviena detalė buvo kruopščiai planuojama iš anksto. Dar prieš savaitę buvo žinoma, kokią suknelę vilkės Jurgita Jurkutė. Tikriausiai šventinis kostiumas laukė ir nuolatinio laidos vedėjo Vytauto Šapranausko. Apie tai, kad jis ir jo partnerė ves iškilmingą projekto superfinalą buvo paskelbta praėjusios savaitės pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šmaikštusis Šapras laidoje nepasirodė ir J. Jurkutė  laidą vedė su iki šiol vienu komisijos nariu buvusiu Mindaugu Stasiuliu. Jis „Chorų karus“ šiais metais porą kartų jau buvo vedęs. Vėliau kiekvienoje laidoje žiūrovus džiugino V. Šapranausko ir J. Jurkutės tandemas.

REKLAMA

Kur dingo V. Šapranauskas tiksliai atsakyti nenorėjo ir laidos prodiuseris Justinas Milušauskas. Jis kiek nerimaudamas Balsas.lt žurnalistei trumpai tarstelėjo, kad neva V. Šapranausko šiandien ir neturėjo būti. Neva šv. Velykų dieną vesti projekto finalinę laidą norinčiųjų buvo ne vienas, todėl prireikė traukti burtus.

„Reikėjo išsirinkti tarp Algimanto Čekuolio, kuris vedė pirmąją laidą, Mindaugo Stasiulio ir Vytauto. Jie visi traukė burtus, nugalėjo Mindaugas. Viskas paprasta, nėra jokios paslapties“, - gilintis į susidariusią situaciją nenorėjo prodiuseris.

Su pačiu V. Šapranausku Velykų vakarą susisiekti nebuvo įmanoma. Liežuviai plaka, kad Šapras tiesiog labiau norėjo švęsti, nei vesti šventinę laidą ir jokių burtų traukimo nė nebuvo.

„Chorų karų“ pusfinalis (nuotr. Fotodiena.lt)„Chorų karų“ pusfinalis (nuotr. Fotodiena.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų