REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po įtemptų muzikinių dvikovų muzikiniame TV projekte „Lietuvos balsas“ prasideda finalinės kovos. Nuo šv. Velykų, balandžio 8 dienos, devynis sekmadienius iš eilės vyks įspūdingiausias, anot projekto kūrėjų, etapas – „Finalinės kovos“.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 21:42 val.) Pirmąją finalinę kovą himnu pradėjo „Lietuvos balso“ mokytojai.

Po jų savo pasirodymo atlikti su šokėjų trupe į sceną lipo Neringa Šiaudikytė. Antrąją pasirodyti vakaro vedėjas Vytautas Rumšas pakvietė energingąją Giedrę Smolskaitę.

REKLAMA

Treti scenoje duetu pasirodė ir smuikais užgriežė Alexanderis Rybakas ir Valerija Iljinaitė. Vos pasirodę jie sulaukė šiltos reakcijos, o pasirodymą baigė griaudint audringoms žiūrovų ovacijoms.

Ketvirtoji savo vokalinius sugebėjimus ir jausmingumą demonstravo Erika Astrauskaitė, po jos –  Mantvydas Čiuplys.

Tuomet drauge su savo mokytoja Violeta Tarasoviene scenoje pasirodė Julija Jegorova. Po jų iš eilės savo numerius atliko Marija Čepukaitytė, Valerija Iljinaitė ir Gabrielius Vagelis.

REKLAMA
REKLAMA

Bene daugiausiai komisijos ir salės žiūrovų simpatijų sulaukė J. Jegorova, o suskaičiavus televizijos žiūrovų balsus, paaiškėjo ir galutiniai šio etapo nugalėtojai.

Daugiausiai žiūrovų balsų V. Tarasovienės komandoje surinko Erika ir Julija, mažiau – Marija ir Neringa. Kurią pašalinti iš šou, sprendė V. Tarasovienė ir Vilius Tarasovas. „Lietuvos balse“ jie paliko Neringą Šiaudikytę.

Daugiausiai žiūrovų balsų Merūno komandoje surinko Giedrė Smolskaitė ir Gabrielius Vagelis. Merūno sprendė – pašalinti Mantvydą ar Valeriją. Projekte jis paliko Valeriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Projektą prodiusuojantys kūrybos namai „Elitaz“ pasirūpino, kad kiekvienoje finalinėje kovoje dainuotų garsūs ir geidžiami tarptautinę šlovę pelnę atlikėjai, kurie rengs užburiančius šou kartu su galingiausiais LNK muzikinio projekto balsais.

Geriausias Rusijos atlikėjas Dima Bilanas, jaunimo dievaitis Marlonas Roudette'as iš „Mattafix“, ugningoji ukrainietė Ruslana, suomių rokeriai „Sunrise Avenue“, nuoširdusis Europos užkariautojas Aleksandras Rybakas, Lietuvą įsimylėję svajingieji rokeriai „Fools Garden“, „The Voice of Holland“ (Olandijos balsas – liet.) nugalėtojas Benas Saundersas – šie atlikėjai visą pavasarį džiugins „Lietuvos balso“ gerbėjus ir dainuos kartu su geriausiais projekto dainininkais.

REKLAMA

„Prisikviesti pasaulinio lygio žvaigždes į Lietuvą nebuvo sudėtinga. Tačiau mūsų komandai teko gerokai paplušėti, kad suderintume tokios gausybės žinomų užsienio atlikėjų atvykimo datas su „Lietuvos balso“ transliacijomis. Tenka pripažinti, kad tokiai mažai šaliai kaip Lietuva kai kuriuos atlikėjus būtų buvę gerokai sunkiau prisikviesti, jei ne „Universal Music“ užnugaris ir pasaulinė TV formato „The Voice of...“ šlovė“, – sakė „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pasaulinio lygio šou standartus atitinkančioje scenoje dainininkams akompanuos didžiosios sudėties kūrybos namų „Elitaz“ muzikos grupė, kurioje yra net 12 muzikantų ir pritariančiųjų vokalistų. Dainininkų pasirodymus lydės specialiai projektui suburta šokio trupė, vadovaujama choreografo Šarūno Kirdeikio.

REKLAMA

Kokybiškas gyvas garsas, efektingas apšvietimas, įspūdinga scenografija – sostinės „Pramogų arenoje“ žiūrovų laukia fantastiškas šou. Čia ryškiausios scenos žvaigždės bus pasiekiamos ranka.

Po tiesioginės transliacijos arenos žiūrovų laukia ypatingas užsienio atlikėjų pasirodymas. Tik „Pramogų arenoje“ esantys žiūrovai išgirs specialius užsienio žvaigždžių paruoštus numerius, o reklamos pertraukėlių metu jų laukia interaktyvios pramogos bei galimybė laimėti įvairių prizų.

„Finalinėse kovose“ itin svarbūs taps televizijos žiūrovai. Jie galės mobiliasiais telefonais balsuoti už savo numylėtinius. Pirmosiose keturiose laidose pasirodys visi 32 finalininkai – po 8 kiekvienoje laidoje. Sekmadieniais TV žiūrovai, balsuodami trumpuoju numeriu 1605, išsaugos po du mokytojo komandos narius. Saugūs bus tie, kurie sulauks didžiausio auditorijos palaikymo. Iš likusių dviejų vieną komandos narį išsaugoti galės mokytojas. Apsaugos nei iš publikos, nei iš Mokytojo nesulukęs dalyvis turės visam laikui palikti šou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iki projekto superfinalo birželio 3 dieną projekte liks tik 4 dalyviai – po vieną iš kiekvieno mokytojo komandos. Nugalėtojo laukia kontraktas su „Universal Music“.

Tiesioginiai šou bus rodomi ir TV eteryje, ir oficialioje „Lietuvos balso“ svetainėje lietuvosbalsas.lnk.lt.

Čia bus transliuojami karšti kadrai iš projekto užkulisių – „Interaktyviajame kambaryje“ projekto vedėjas Žygimantas Barysas kalbins šou dalyvius, mokytojų patarėjus, užsienio žvaigždes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų