REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjančias šv. Velykas sutikti kartu kviečia BTV – čia netrūks jaukių pasisėdėjimų, malonių pokalbių ir užkrečiančio juoko. Juk su gera nuotaika pagaliau atkeliaus ir tikras pavasaris!

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją šv.Velykų dieną susitikime svečiuose pas Nomedą Marčėnaitę. Laidoje „Skanus pokalbis“ ji ne tik kalbins neseniai aukso žiedus sumainiusią choreografę Ievą Norkūnienę, bet ir parodys, kaip galima paprastai ir šiuolaikiškai dažyti margučius bei papuošti velykinį stalą.

REKLAMA

Po Nomedos estafetę perėmusi Asta Stašaitytė-Masalskienė laidoje „Gyvenimo spalvos“ 20.20 kalbins Marcelijų Martinaitį, rodysiantį neįtikėtinus margučių skutinėjimo įgūdžius. Pasirodo, šiuo pomėgiu jis užsikrėtė jau prieš keliasdešimt metų ir kiekvienais metais jo rankose gimsta vieni už kitus gražesni kūriniai.

Antrąją šv. Velykų dieną BTV kviečia sutikti su plačiausia šypsena. Didžiausia dienos pramoga neabejotinai taps po devynerių metų pertraukos sugrįžęs „Lietuvos komiko vakaras“, kuriame pasirodys garsiausios Lietuvos humoro žvaigždės: Raimondas Bingelis, Raimondas Šilanskas, Vitalijus Cololo, Artūras Orlauskas-Zakarauskas, Juozas Zavaliauskas, Apolonija Zizirskienė, humoro grupės „Ambrozija“ ir „Alergija“ bei daugelis kitų. Prie humoristų prisijungs ir Kauno lėlių teatro aktoriai bei Kauno burgundiškasis choras, vienam vakarui neatpažįstamai pakeitęs savo įvaizdį...

REKLAMA
REKLAMA

Švenčių proga BTV žiūrovai taip pat galės pamatyti kątik praūžusios linksmiausios šių metų šventės „Auksiniai svogūnai 2012“ kartojimą. Juk tie, kas nespėjo jos pamatyti balandžio 1-ąją, dabar baigia nusigraužti nagus...  Antrosios šv. Velykų dienos vakarą BTV žiūrovai taip pat sužinos, kaip gražiausią pavasario šventę sutinka neprilygstamoji serialo „Milijonieriai“ šeimyna.  Juk turtuolių šventės visai kitokios nei paprastų kaimo gyventojų...

Ypatingą laidą žiūrovams parengė ir Andrius Užkalnis su laidos „Užkalnio 5“ komanda. Pasisvečiuoti pas jį sutiko brolis Pijus, etnologas Libertas Klimka ir būrėja Alvyda Užkuraitienė. Šioje laidoje pažvelgsime tiek į praeitį, tiek į ateitį. Iš kur kilusios šv.Velykų tradicijos, ką reiškia margučių ridenimas, kokia mūsų laukia artėjanti vasara ir visi ateinantys metai? Atsakymai į visus šiuos klausimus – antrąją šv.Velykų dieną laidoje „Užkalnio 5“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų