REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalistės Julijos Kiško straipsnis „Politiniai makaronai rinkėjams“. Būnant valdžioje ir priimant nepopuliarius sprendimus naivu tikėtis, kad piliečiai tave išrinks dar kartą. Taigi politikai pasitelkia įvairių priemonių, kad tik pelnytų rinkėjų pasitikėjimą. Ką reiškia, jeigu nepopuliari politikų grupė, ilgai tvirtinusi viena, staiga ima keisti plokštelę, kad patiktų liaudžiai?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – Jonės Kurlauskienės straipsnis „Toksikai“ – griežta aplinkosaugininkų priežiūra“. Bandant įrenginį, pastatytą bendrovės „Toksika“ filiale Šiaulių rajone, Aukštrakiuose, išmestų į aplinką teršalų, dioksinų ir furanų, ribinė vertė 3,4 karto viršijo leistiną. Ar šiam valstybinės reikšmės atliekų tvarkymo objektu paskelbtam ir Europos Sąjungos paramą gavusiam įrenginiui statyti skelbtą konkursą laimėjusios italų bendrovė „Hafner Srl“ ir bendrovė „Senovė“, veikiančios jungtinės veiklos pagrindu, turi reikiamos patirties  ir kvalifikacijos?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kova su pedofilija tęsiasi internete“. Sėkmingai baigta Vilniaus iškrypėlio byla patvirtina, kad teisėsauga akylai stebi internete karaliaujantį pedofilų tinklą.

Vilnių ir Kauną skiria tik 100 kilometrų, tačiau abiejų didmiesčių politikai ambicingais projektais ketina suvienyti abu miestus. Beveik prieš dešimtmetį tik ant popieriaus surašytas dviejų miestų vizijas šiandien paversti realybe užsimojo aktyvi Kauno tarybos narė, Dvimiesčio komisijos pirmininkė, žinoma advokatė Aušra Ručienė. Rubrika „Savaitės interviu“ kalbina A. Ručienę.

REKLAMA
REKLAMA

Negalintiems pakęsti didžiulių dulkių kamuolių ir namų ruošos darbų žmonėms į pagalbą skuba namų tvarkytojai.„Balsas lt. savaitė“ kalbina šia veikla užsiimančius žmones rubrikoje „Pinigų skonis“.

„Sirgalių tribūnose“  – žurnalisto Aurimo Kuckailio straipsnis „Ž. Balčiūnaitės byloje padėtas taškas“. Lietuvos maratono rekordininkė Živilė Balčiūnaitė oficialiai neteko 2010 metais iškovoto Europos čempionato aukso medalio ir titulo.

85 metų jubiliejų ir 60 metų sceninio darbo sukaktį gegužę švęsiančiai aktorei Reginai Varnaitei suteiktas Kauno miesto garbės pilietės vardas. Interviu su aktore – rubrikoje „Spindintis gyvenimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sveikatos“ rubrika supažindina su natūraliais vokiečių kompanijos „Sport-med“ produktais „Rowo“, kurie padeda sportuojantiems ar kenčiantiems raumenų ar sąnarių skausmus.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje.

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)Viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų