REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Lietuvą pamažu sugrįžtanti pavasario šiluma ir vis dažniau pasirodanti saulutė neliks abejinga ir TV3 televizijai – čia siaučia malonūs permainų vėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Visą balandį TV3 eteryje žiūrovus džiugins jau pamėgtos eterio laidos – šeštadieniais 19.00 val. sunkiasvoris projektas „Šok ir lieknėk“ su Mindaugu Stasiuliu, šį sekmadienį, balandžio 8-ąją, 19.30 val. – didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ superfinalas, savaitgaliais – pasaulyje pripažinta animacija – „Kung Fu panda“, „Bitės filmas“, „Wall – E“, geriausi filmai, tarp kurių – „Lūšnynų milijonierius“ ir „Amerikietis“, milžiniško populiarumo Amerikoje sulaukusio serialo „Dievobaimingos kalės“ premjera, antrojo sezono pasimatymų šou „Ūkininkas ieško žmonos“ įvadinė serija ir visame pasaulyje pripažintas televizijos žaidimas „Kas? Kur? Kada?“, kuriame iššūkį Žinovų komandai mesdami TV3 žiūrovai užsitarnaus šlovę ir laimės pinigų.

REKLAMA

Ir tai dar ne viskas, nes jau ateinantį antradienį, balandžio 10-ąją, 20.30 val. į TV3 eterį įžengs pikantiška aukštuomenės gyvenimo apžvalga „Nuodėmių dešimtukas“. „Antradieniais žiūrovų laukia smagus ir kartu ironiškas elito gyvenimo kronikų žurnalas. ‚Nuodėmių dešimtukas' sugrįžta tam, kad apžvelgtų visas skandalingiausias ir labiausiai intriguojančias žinomų žmonių nuodėmes, aukštuomenės atstovų paklydimus bei turtingiausių Lietuvos ponų ir ponių gyvenimo užkulisius“, – jau antradienį TV3 ekrane klastingai šypsosis neatsiejamu laidos veidu tapęs M. Mačiulis.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį „Nuodėmių dešimtuke“ – prabangiausi, skandalingiausi ir nuodėmės verti aukštuomenės grietinėlės pokyliai, tarp kurių – šeštadieniais 19.00 val. TV3 eteryje karaliaujančio sunkiasvorio projekto „Šok ir lieknėk“ pristatymas, prabangi ir originali Džordanos Butkutės išlydėtuvių į koncertinį turą puota su traktoriumi vietoje limuzino, spindinčio prabanga Deivido Meškausko ir Karinos Jeremian kūdikio – šokių studijos „Soul lounge“ – atidarymo puota, pompastiškos ir išskirtinės Ingos Stumbrienės vaikų gimtadienio šventės ir daugybė kitų įžymybių vadovaujamų klubų, restoranų ir kavinių atidarymo švenčių, gimtadienio iškilmių ir net... vaikų krikštynos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar į garsiausių Lietuvos elito puotų dešimtuką pateks praėjusį savaitgalį per visą Lietuvą nuskambėjęs mados guru Manto Petruškevičiaus gimtadienis? Kuri verslininkų šeima vaikų krikštynoms išsinuomojo visą bažnyčią? Kurią vietą TOP 10-uke užims linksmybės Vienos pokylyje ir tikrą sensaciją šalyje sukėlusios įspūdingos damų suknelės?

Ekskliuzyviniai kadrai, išskirtiniai reportažai ir interviu bei patys pikantiškiausi vaizdai iš Lietuvos elito puotų – jau šį antradienį, balandžio 10-ąją, 20.30 val. tik per TV3.

Marius Mačiulis (nuotr. TV3)Marius Mačiulis (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų