REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvykius Garliavoje stebi net visa Lietuva, bet į tai dėmesį jau atkreipė užsienyje gyvenantys lietuviai, kurie rengė protesto akcijas įvairiuose Europos miestuose.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio trečiadienio vakarą laidoje „Akistata“ buvo planuojami rodyti visi vaizdo įrašuose įamžinti mažosios mergaitės liudijimai, pripažinti įrodymais baudžiamojoje byloje, bet TV žiūrovai laidos neišvydo. Kartojamos laidos bėganti eilutė skelbė, kad pastarąją rodyti uždraudė priežiūros institucijos.

REKLAMA

Nors laida nepasirodė televizijos eteryje, kurį laiką vaido įrašą buvo galima pasižiūrėti interneto svetainėje Youtube.com, tačiau greitai ši vaizdo medžiaga buvo užblokuota ir ją peržiūrėti tapo neįmanoma. Netrukus programišių organizacija „Anonymous“ išplatino internete D. Kedžio bylos chronologiją, atpasakojančią istoriją, kurioje pateikiami ir mažosios mergaitės liudijimai.

Tekste ne tik pateikiama pedofilijos bylos seka, bet ir siūlymas paraginti Lietuvos Vyriausybę laikytis savo tarptautinių įsipareigojimų ir užtikrinti pagrindinių žmogaus teisių apsaugą bei teigiama, kad tik tarptautinės bendruomenės dėmesys gali padėti mergaitei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų