REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aiškėja, kad gali tekti perkloti dalį nesenai  kloto Vilniaus Rotušės aikštės grindinio.

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialiomis žiniomis, aikštėje vietoj žadėto skaldyto granito plytų sudėta imitacija - presuotas smiltainis, skelbia LNK „Žinios“.

REKLAMA

„Atliekam tyrimą kaip ir dėl Gedimino prospekto bazalto trinkelių išsiaiškinom, lygiai taip pat išsiaiškinsim ir dėl šitos dalies. Tikiuosi, kad nebuvo piktnaudžiavimo, gal buvo neapsižiūrėjimas nekompetencija, gal dar kažkas. Bet kuriuo atveju įmonė kuri iki šiol turi garantinį laiką, turės ištaisyti visus trūkumus savo sąskaitą“, - teigia Artūras Zuokas, Vilniaus meras.

Kelerius metus kentę pirmąją rekonstrukciją aikštėje dirbantys verslininkai šiurpsta klausydami apie dar vieną aikštės remontą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes gyvenom trejus metus kaip ištisinėj statyboj ir dulkėse. Ar gali sėdėti tuo metu žmogus lauke, gerti kavą, ar aplamai nori per balas molį, žvyrą eiti į restoraną. Kam teptis kojas jei galima nueiti kitur?“, - sako verslininkė Irena Marozienė.

Įtarimai dėl broko krinta ant buvusio Vilniaus vicemero Stanislovo Šriūbėno. Jo vadovauta savivaldybės įmonė buvo atsakinga už techninę renovacijos priežiūrą. Prokurorams kilo įtarimų, kad jos dėka S. Šriūbėnas pasistatė namą.

„Buvo tiriama ar nebuvo jam pastatytas namas statybos bendrovių kurios dalyvaudavo viešuosiuose pirkimuose. Buvo nustatyta kad namą statėsi, medžiagas pirko ir visas sutartis turėjo žentas“, - teigia prokuroras Giedrius Danėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų