REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ saugas Nigelis De Jongas, žiniasklaidai duodamas interviu komandos draugui Mario Balotelli negailėjo „riebios“ kritikos: „Kartais Mario yra visiškas kvailys, o kartais tiesiog genijus - yra dvi skirtingos jo pusės.“

REKLAMA
REKLAMA

„Daug žmonių iš jo tikisi gero žaidimo, nepriekaištingo elgesio ir tai Mario daro spaudimą su kuriuo, panašu, jam nepavyksta susitvarkyti. Tokie žmonės kaip jis, jei nori ir toliau gerai dirbti savo darbą, privalo pasikeisti. Manau, Mario supranta, kad turi tapti “rimtesniu", - italo problemas analizavo N.De Jongas

REKLAMA

Olandas tiki, kad 21-erių ekscentriškasis puolėjas iš komandos „neišskrido“ tik todėl, kad komandai vadovauja Roberto Mancini.

„Gerai, kad turime R.Mancini, kuris sugeba Mario bent šiek tiek sutramdyti, pamokyti antraip jis jau senai būtų “išskridęs„, - be užuolankų kalbėjo “Manchester City" ir Olandijos rinktinės saugas.

M.Balotelli nuolat įsivelia į įvairias konfliktines ir kuriozines situacijas, taip pridarydamas rūpesčių tiek sau, tiek „Manchester City“ kaip klubo įvaizdžiui. Šio futbolininko vieta komandoje sirgalių juokais vadinama „karštąja kėde“, mat neaišku, „kiek dar kantrybės lašų liko R.Mancini taurėje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų