REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vitalijui Cololo BTV laidos „Prajuokink mane“ komisijoje padėjusi humoristė Violeta Mičiulienė prapliupo ašaromis, pamačiusi moksleivių iš Šilalės šokį.

REKLAMA
REKLAMA

Visa laimė, kad tai buvo juoko ašaros. Tiesa, šokis buvo kiek neįprastas... Jauni vaikinai Paulius ir Julius prajuokinti komisiją nusprendė vaidindami... juos pačius. Tiek komisijos pirmininkui V. Cololo, tiek V. Mičiulienei niekaip nesisekė į tokį vaizdelį žiūrėti rimtais veidais. „Žiūriu, veidas mano, bet iš kur ta tokia nepriekaištinga figūra?“, - kvatojo V. Mičiulienė, žiūrėdama į vaikiną, šokantį su jos kauke.

REKLAMA

Tiesa, pirmąją minutę jai visgi pavyko išlaikyti juoką ilgiau nei V. Cololo. Moteris taip stengėsi valdytis, kad net apsiverkė. „Aš nepratusi sulaikyti juoko – kai noriu juoktis, tai ir darau. O čia bandžiau žiūrėti rimtai, bet štai kaip viskas išėjo“, - šluostydamasi ašaras kalbėjo ji.

Tačiau ar šio triuko užteko laimėti didžiajam „Prajuokink mane“ prizui – tūkstančiui litų? Laidoje savo laimę taip pat mėgino keistuolis filosofas, įrodinėjęs, kad skaičius du visai nereiškia dviejų, svečias iš Pailgės kaimo Olegas, norėjęs sužinoti, ką reiškia per minutę laimėti šimtą litų, į šou sugrįžusios Birutė ir Stasė iš Lazdijų ir kiti avantiūristai, pasiryžę gauti pinigus už komisijos šypsenas.

„Prajuokink mane“ – trečiadienį 19 val. per BTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų