REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį, apie 11.30 val., Vilniuje į avariją pateko garsus kino režisierius Emilis Vėlyvis. Nei jis, nei avarijos kaltininkas Latvijos pilietis nenukentėjo, tačiau abiejų vairuotojų automobiliai smarkiai sudarkyti.

REKLAMA
REKLAMA

E. Vėlyvis, išgarsėjęs filmais tokiais skandalingais filmais kaip „Zero“, vairavo automobilį „Mitsubishi Carisma“, kuris po avarijos liko stipriai sudaužytas. Vyras važiavo Antakalnio gatve. Antakalnio ir Šilo gatvių sankryžoje priešais važiavusio „Honda Civic“ vairuotojas staigiai suko į kairę ir E. Vėlyvio automobilis neišvengiamai rėžėsi į „Honda“ šoną. Smūgis buvo toks stiprus, kad „Honda Civic“ nuskriejo per visą sankryžą ir užlėkė ant šaligatvio, pakeliui barstydamas detales.

REKLAMA

E. Vėlyvis teigia, kad matęs atvažiuojantį automobilį, tačiau nesitikėjęs tokio staigaus „Honda“ vairuotojo manevro. Režisierius džiaugiasi, kad kitoje mašinoje nebuvo keleivių, kurie po tokios susidūrimo tikriausiai būtų neišgyvenę.

57-erių metų Lietuvoje gyvenantis Latvijos pilietis, vairavęs avariją sukėlusį automobilį,  savo kaltę pripažino. Dėl avarijos sutriko eismas, Antakalnio gatvė tapo nepravažiuojama troleibusams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų