REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Red Bull“ buvo tarp naujojo sezono favoritų, bet pirmos lenktynės atnešė nusivylimą: geriausias Sebastiano Vettelio rezultatas lieka 2-oji vieta Australijoje, o Markas Webberis du kartus finišavo per žingsnį nuo podiumo. Bet komanda ir vokietis pasitiki savo jėgomis.

REKLAMA
REKLAMA

Sebastianas Vettelis, „Red Bull Renault“: „Nemėgstu pralaimėti, kodėl turiu meluoti? Jeigu lengvai žiūrėčiau į pralaimėjimus, tai nelenktyniaučiau „Formulėje-1“. Tuo momentu Malaizijoje buvau nusiminęs ir atitinkamai reagavau. Man atrodo, kad taip sąžininga, negu spausti šypseną, kai nesinori juoktis.

REKLAMA

Kartais pakanka dešimties minučių po finišo, kad išvengtum pašalinių emocijų, kartais ne. Po Malaizijos Didžiojo Prizo jau pirmadienį viskas buvo tvarkoje. Lenktynininkams reikia mokėti pripažinti savo klaidas. Kai 2010 metais Spa dėl mano veiksmų lenktynių nebaigė Buttonas, kitą dieną atsiprašiau jo.

Iš tikrųjų žurnalistai perdeda: jokios tragedijos nėra. Po dviejų lenktynių iškovojau daugiau taškų, negu tuo pat momentu 2010 metais, kurie atnešė man čempiono titulą. Žiūriu tik į priekį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų