REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prabangūs automobiliai. Juodais kostiumais vilkintys vyrai, panašūs į FTB agentus. Ryškios moterys. Naujausios technologijos. Ir padėklai kaimiškų kiaušinių.

REKLAMA
REKLAMA

Taip netikėtai atrodė LNK velykinio filmo „Kontrabandiniai kiaušiniai“ filmavimas.

Muzikinę kriminalinę veiksmo dramą žiūrovai pamatys antrąją Šv. Velykų dieną, 19 val. per LNK. Joje nusifilmavo didžiausios televizijos ir teatro žvaigždės - Ugnė Skonsmanaitė, Tomas Ališauskas, Algis Ramanauskas, Marius Jampolskis, Jokūbas Bareikis, Aušra Štukytė, Juozas Zavaliauskas, Karolis Sakalauskas ir kiti.

REKLAMA

Trilerio siužetas – intriguojantis. Taujėnų dvare žvaigždės švenčia Šv. Velykas. Jiems pažįstamas ūkininkas, ponas Valdemaras, kurį vaidina Algis Ramanauskas, parūpina kiaušinių.

Kitoje Lietuvos pusėje, kontrabandininkai planuoja pergabenti deimantus per sieną. Jiems kyla išmoninga mintis – sulesinti brangakmenius vištoms ir su kiaušiniais kirsti sieną. Sumanymas įgyvendinamas to paties Valdemaro ūkyje.

Turbūt nereikia spėti, kurie kiaušiniai buvo patiekti į dvarą ir kodėl prasidėjo kautynės, per kuriuos dužo ne vienas kiaušinis ir buvo švaistomasi ginklais.

Filmo „Kontrabandiniai kiaušiniai“ premjera – pirmadienį, antrąją Šv. Velykų dieną 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų