REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsiausiam lietuvių dizaineriui, teatro kostiumų dailininkui ir tikrų tikriausiam Seimo pirmininkės Irenos Degutienės pusbroliui Juozui Statkevičiui gresia laisvės atėmimas iki trejų metų. Policija jam ketina iškelti baudžiamąją bylą. Įtariama, kad Juozas, veikdamas organizuotoje grupėje, nuskriaudė statybos darbų vadovą Antaną L.

REKLAMA
REKLAMA

Gali būti, kad J. Statkevičius ir dar keli jo draugai  prievartos būdu reikalavo, kad Antanas L. atiduotų aštuoniasdešimt tūkstančių litų, neteisėtai jį laikė užrakinę ir liepė pasirašyti skolos vekselį! LNK laidai „Karamelinės naujienos" Vilniaus policijos viešųjų ryšių atstovė Evelina Pagounis patvirtino, kad policijoje buvo užregistruoti du pranešimai dėl remonto darbų išlaidų atsiskaitymo. „Šiuo metu įvykio aplinkybės yra tikslinamos ir artimiausiu metu bus priimtas sprendimas", - sakė ji.

REKLAMA

Kriminalinė Juozo Statkevičiaus ir statybos darbų vadovo istorija prasidėjo prieš trejus metus. Tuo metu dizainerio tėvai ieškojo meistro, kuris galėtų suremontuoti dviejų kambarių butą. Juozas surado vienos statybų bendrovės vadovą Antaną, kuris sutiko padėti. Prasidėjus remonto darbams Statkevičiaus tėvų namuose, Juozas pasiūlė tam pačiam Antanui  įrengti ir jo butą, esantį prabangioje sostinės vietoje, Antakalnyje. Esą nė vienas prieš tai butą įrenginėjęs statybininkas neatitiko Juozo lūkesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtiniame interviu J. Statkevičiaus mama Vanda teigė, kad darbų vadovas Antanas esą nuolat prašė pinigų dizainerio buto remontams. Prašė ir prašė. O Juozukas davė. Tačiau litų perdavimo aktų nepasirašinėjo. Kai darbai buvo baigti,  Statkevičiui kilo įtarimas, kad darbų vadovas Antanas pinigus leido ne statyboms.

Faktą, kad darbų vadovas Antanas negalėjo paaiškinti, kur išleido 80 000 litų, patvirtino ir dizainerio mama.  Todėl ji, Juozukas, tėtis  ir dar keli asmenys   išsikvietė statybininką  į Statkevičiaus mados namus, Odminių gatvėje. „Mes aštuoniese uždarėm mados namus ir klausinėjom Antano, kur padėjo pinigus", - pasakojo Vanda Statkevičienė.

Painios remontinės detektyvinės istorijos narpliojimas – šio trečiadienio „Karamelinėse naujienose“ 20.25 val. per LNK su Karina Krysko, Urte Šilagalyte, Indre Kavaliauskaite ir Rimante Kulvinskyte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų