REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, jog aparatinės – programinės įrangos platforma „Google TV“, kuri dar nesimaudo šlovės spinduliuose JAV rinkoje, netrukus pabandys užkariauti Europos vartotojų širdis. Anot Prancūzijos verslo laikraščio „Les Echos“, kompanija „Sony“ šį rudenį Europoje ruošiasi išleisti keletą produktų su „Google TV“ palaikymu.

REKLAMA
REKLAMA

„Sony France“ marketingo direktoriaus Stefano Labrussa teigimu, šiais prietaisais su Google TV taps TV priedėlis, kuris kainuos 200 eurų, taip pat konsolė su „Blu-ray“ grotuvu, už kurį teks sumokėti 300 eurų. Nors teigiama, kad šie produktai bus išleisti tik Prancūzijos rinkoje, tačiau neatmestina galimybė, jog vienu metu jie debiutuos Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje ir Vokietijoje.

REKLAMA

Šių dviejų priedėlių su „Google TV“ palaikymu debiuto tikimasi sulaukti rugsėjį, bent jau tai teisinga Prancūzijos rinkos atveju. Be to, „Sony France“ atstovas teigė, kad su priedėliais būsiantys nuotolinio valdymo prietaisai turės specialų mygtuką, kuris suteiks prieigą prie „Google Play“ ir atitinkamo turinio, taip pat „Android“ aplikacijų. Pranešama, jog bus įtrauktas ir „Sony Music Unlimited“ paslaugų komplektas.

Faceit.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų