REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britai ruošiasi naujos kartos „Range Rover“ debiutui ir dalinasi kuklia informacija apie būsimą prabangų visureigį. Na o leidinio „Autocar“ dailininkai išviešino ir savo viziją, kaip atrodys būsimas automobilis. Beje, „Autocar“ tikina, kad serijinis automobilis atrodys būtent taip.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad būsimas „Range Rover“ bus dar prabangesnis ir brangesnis. Manoma, kad brangiausios šio automobilio versijos kainuos daugiau nei 200 tūkst. JAV dolerių. Naujasis „Range Rover“ galės konkuruoti su gamybai ruošiamais „Lamborghini“ ar „Bentley“ visureigiais.

REKLAMA

Kaip teigia kompanijos vadovybė, jokių stilistinių revoliucijų nebus. Tiesa, priekinės automobilio dalies stilistikoje ir žibintuose atsiras užuominų į „Evoque“. Beje, naujos kartos „Range Rover“ bus lengvesnis už dabartinį automobilį mažiausiai 400 kilogramų, bendras automobilio svoris neviršys dviejų tonų. Be viso to tikėtina, kad gali būti pristatyta ir hibridinė versija.

Manoma, kad naujo „Range Rover“ gamyba prasidės 2013 metais. Tačiau visai tikėtina, kad priešserijinis automobilis bus pristatytas kokioje nors parodoje dar šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų