REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėtų Čempionų lygos atsakomųjų ketvirtfinalio rungtynių „Milan“ puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius nelaikė liežuvio už dantų. Švedas pareiškė nuomonę apie vakarykštį mačą. Pasak jo, katalonams padėjo labai diskutuotini arbitro sprendimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesuprantu už ką teisėjas skyrė antrą vienuolikos metrų baudinį  į mūsų vartus. Nėra logikos. Po tokių varžybų pradedu pateisinti Madrido  “Real„ trenerį Jose Mourinho. Jis dažnai sako, kad “Camp Nou„ žaisti neįmanoma.  Nenoriu kalbėti apie tai daugiau, ką visi akivaizdžiai regėjo. “Barcelona„ yra stipriausia ekipa pasaulyje, bet ir ji turi žaisti futbolą, o ne slėptis po abejotinų arbitro sprendimų. Jei antras vienuolikos metrų baudinys yra teisingas ir arbitras neklydo, tai nuo šiol aš nebesuprantu futbolo taisyklių“, - sakė Ibrahimovičius.

Anot futbolininko, bauda buvo užfiksuota tuo metu, kai kamuolys netgi nebuvo žaidime. „Nesuprantu, ar arbitras to nematė? Tai yra akivaizdi jo klaida ir mums ji brangiai kainavo“, - piktinosi buvęs „Barcelona“ žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų