REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Barcelona“ treneris Pepas Guardiola nelaiko katalonų klubo Čempionų lygos favoritu.Treneris tai pareiškė po pergalės prieš „Milan“ ekipą, kuri garantavo kelialapį į kitą turnyro etapą. Strategas pažymėjo, jog ispanai visą mačą dominavo aikštėje ir rezultatas yra dėsningas.

REKLAMA
REKLAMA

„Svečių vartus mes atakavome 21 kartą, jie mūsų - tik tris. Mes turėjome milžinišką teritorinę persvarą, “Milan„ - tik kartais blykstelėdavo aikštėje. Žaidėjai nusipelnė šios pergalės, tačiau aš jokiais būdais netvirtinu, jog “Barcelona„ - Čempionų lygos favoritai“, - po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo P.Guardiola.

REKLAMA

Strategas pabrėžė, jog katalonų klubas dukart per tris metus yra iškovojęs Čempionų lygos taurę, o tarp keturių stipriausių Senojo žemyno ekipų patenka  penktą sezoną iš eilės.

„Mes laimėjome prieš  “Milan„ ekipą ir tai buvo pagrindinis vakaro uždavinys. Žaidėjai jį įvykdė puikiai. Didžiuojuosi jais“, - sakė ispanas.

P.Guardiola sakė, kad be „Barcelona“ ekipos pusfinalyje dar žais Miuncheno „Bayern“ bei greičiausiai Madrido  „Real“.  Anot trenerio, kol kas yra sunku pasakyti, kuri komanda yra  turnyro favorite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų