REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Kristen Stewart nusprendė tapti rašytoja  – aktorė rašo savo pirmąjį romaną ir netrukus ketina jį baigti. 21 metų Holivudo žvaigždė taip rimtai galvoja apie knygos išleidimą, kad, pranešama, paprašė savo mamos, scenaristės Jules Stewart, padėti jai rasti busimos knygos leidėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak K. Stewart artimo šaltinio, aktorė jau beveik baigė savo pirmąją knygą ir nekantrauja ją išleisti: „Kristen rašyti pradėjo nuo trumpu istorijų. O savo pirmąjį romaną ji rašė tiesiog kino studijoje, filmavimo pertraukėlių metu ir beveik jau baigė visą istoriją. Ji nekantrauja, kada jos pirmasis romanas bus išleistas ir pasirodys knygynų lentynose.“

REKLAMA

Veiklos nestokojanti jaunoji K. Stewart laiko randa ir mylimajam Robertui Pattinsonui. Aktorių pora susipažino „Saulėlydžio“ sagos filmavimo aikštelėje ir nuo to laiko tapo neišskiriama pora.

Nors R. Pattinsonas šiuo metu taip pat yra itin užsiėmęs, nes didžiąją laiko dalį jam tenka keliauti pristatinėjant naujausią savo filmą – intriguojančią Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizaciją (šio filmo premjerą Lietuvos kino teatrų žiūrovai pamatys jau  birželio 1 d.), aktoriai laisvalaikį stengiasi leisti kartu.

Šį savaitgalį jie buvo pastebėti romantiškai leidžiantys laiką Los Andžele, kur mėgavosi koncertu ir alumi. Pasak porelę stebėjusių smalsuolių, ilgai savo santykius neigę K. Stewart ir R. Pattinsonas šįkart visai nesibaimino vienas kitam rodyti šiltų jausmų – nuolat kartu šoko, nepaleido vienas kito iš glėbio ir bučiavosi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų