REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį vykusiose Rusijos Premier lygos rungtynėse, kurias Maskvos „Spartak“ rezultatu 1-2 pralaimėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ futbolininkams, „Spartak“ komanda neteko ne tik taškų, bet ir vartininko.

REKLAMA
REKLAMA

50-ąją rungtynių minutę „Zenit“ futbolininkai (greičiausiai ne be pražangos) aikštės viduryje perėmė kamuolį ir surengė pavojingą kontraataką, kurios smaigalyje atsidūrė Aleksandras Keržakovas. Futbolininkui atsidūrus vienam prieš „Spartak“ vartininką Andrejų Dikaną kamuolio į vartus pasiųsti nepavyko, tačiau „pasižymėta“ kitaip: A.Dikanui blokavus smūgį, A.Keržakovas visdar bėgo dideliu greičiu ir tiesiog neturėjo kaip išsisukti, taigi keliu „užvažiavo“ tiesiai ukrainiečiui į veidą...

REKLAMA

Po incidento puolėjas iškart atsiprašė, tačiau vartininkui, tai menkai tepadėjo: sužaidęs dar 10 minučių A.Dikanas dėl skausmų buvo priverstas palikti aikštę. Jam konstatuoti daugybiniai veido kaulų-kremzlių/žandikaulio lūžiai.

Ši A.Dikano trauma atsilieps ir Ukrainos nacionalinei rinktinei: futbolininkas greičiausiai nespės pasveikti iki Europos čempionato, kuris vyks Lenkijoje ir Ukrainoje, pradžios.

Epizodo video:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų