REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį gražų pavasarišką rytą, simboliu laiku – 11 valandų ir 11 minučių, 1-oje „Sabonio krepšinio centras“ salėje nuaidėjusi rungtynių sirena skelbė, neeilinio įvykio pradžią, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Į oficialią, pirmą kartą istorijoje vykstančią, „A. Sabonio krepšinio trofėjų parodą“, susirinko nemažas būrys krepšinio, politikos, žiniasklaidos ir kitų sričių atstovų.

REKLAMA

„Sabonio krepšinio centras“ direktorė D. Komskienė susirinkusiems svečiams papasakojo, kaip kilo parodos idėja: „Daugelis klausia iš kur kilo ši idėja... Iš kuklumo... Arvydo Sabonio kuklumo pasigirti krepšinio laimėjimais ir pasiekimais. Tai ne tik talentas, greičiausiai, bet ir ši savybė padeda Arvydui tapti ne tik krepšinio, bet ir žmogumi – legenda Lietuvoje“.

Nors savo vardo parodos atidaryme, pats A. Sabonis negalėjo dalyvauti, tačiau simbolinį oranžinio atidarymo kaspino perkirpimą patikėjo centro direktorei, kuriai padėjo Kauno vicemeras V. Vasilenko.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 300 eksponatų turinčioje parodoje, galima pamatyti visus A. Sabonio iškovotos olimpinius medalius, Europos ir pasaulio čempionatų prizus. Pamatyti didžiulę galybę taurių, kurios suskirstytos į laikotarpius, pagal tai kokias komandas Sabas atstovavo. Galima pamatyti net kėdę, ant kurios „Sabonio krepšinio centras“ įkūrėjas sėdėjo, kai buvo įtrauktas į „Neismito krepšinio šlovės muziejų“. Taip pat, asmeniškai Saboniui, labai vertingus čempionų žiedus, iškovotus su Kauno „Žalgiriu“, Madrido „Real“ komandomis ir kitomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„A. Sabonio krepšinio trofėjų paroda“ tikrai išsiskiria savo dydžiu ir verte. „Sabonio krepšinio centras“ labai džiaugiasi, kad galėjo suorganizuoti tokią parodą, taip pat nori padėkoti visiems savo partneriams, kurie prisidėjo prie to kokią parodą turime, ir kokią galite pamatyti kiekvienas iš Jūsų „Sabonio krepšinio centro“ (Pašilės g. 41) 1-oje salėje, kiekvieną dieną nuo 10 val. ryto iki 21 val. vakaro. Paroda veiks iki balandžio 7 dienos ir ji nemokama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų