REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švenčionyse gyvenantis Jurijus kreipėsi į LNK televizijos laidą „24 valandos“ prašydamas padėti susigrąžinti 2-jų mėnesių dukrytę. Vyras su sugyventine Rima gyveno 4-erius metus. Jo teigimu, moteris pasikeitė gimus pirmajam vaikui, o po antrosios dukrelės gimimo ji jos apskritai neprižiūrėjo – rūpinosi tik trimis savo vaikais, kurių susilaukė su kitais vyrais. Po 3-jų savaičių Rima apskritai paliko kūdikį ir išėjo iš namų. Jurijus, likęs su 2-jų metukų sūnumi ir vos gimusia dukryte, nepalūžo. Kaimynė paliudijo, kad jis puikiai atliko tėvo pareigas. Tačiau vieną dieną, beveik po mėnesio, Rima persigalvojo ir atvykusi su vaiko teisių specialistais iš tėvo atėmė mergaitę. Sūnelis liko su tėvu.

REKLAMA
REKLAMA

Tvarkingo vyro įspūdį sudarantis Jurijus prašo tik vieno – padėti jam atgauti dukrytę. Kartu su juo nuvykus pas Rimą, moteris tarsi praregėjo, prisipažino tebemylinti Jurijų, tačiau vyro nuoskauda pasirodė esanti didesnė už judviejų jausmus. Dar daugiau žibalo į nesantaikos laužą įpylė netikėtai namo grįžusi Rimos mama. Užsipuolė „24 valandų“ kūrybinę grupę, apkaltino Jurijų visomis įmanomomis nuodėmėmis, apibarė dukrą, kam ji apskritai bendrauja su jos vaikų tėvu.

Tačiau vizitas į Vaiko teisių tarnybą, kurioje specialistės patvirtino, kad Jurijaus ir Rimos šeima nebuvo probleminė, atlyžusi vyro širdis ir moters noras išsaugoti jų santykius suteikė vilties, kad vaikai turės abu tėvus. Tačiau ar nesutrukdys Rimos mama pavasarį atgimstančiai meilei? „24 valandos“ – antradienį 16.40 per LNK. Vedėjas – Egidijus Knispelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų