REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį sekmadienį, balandžio 8-ąją, 19.30 val. įvyks beveik tris mėnesius trukusio didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ superfinalas. Pagaliau TV3 žiūrovai ir projekto dalyviai sužinos, kuris kraštas šiemet gali pelnytai vadintis dainingiausiuoju ir pačiu charizmatiškiausiu Lietuvoje. Superfinale paaiškės, ar Vilniaus krašto Kaštoninis ar Kauno rajono Božolė yra absoliutūs lyderiai ir tikri šalies herojai. Pirmos vietos nugalėtojas iš studijos išsiveš 25 tūkst. litų čekį, o antros – 15 tūkst. litų čekį, kuriuos panaudos savo rajonų labui.

REKLAMA
REKLAMA

"Chorų karai" yra unikalus projektas šalies televizijose. Tokio šou, kai scenoje vienu metu liepsnoja tiek daug muzikinių vilčių ir svajonių, aš dar nesu mačiusi. Turbūt visi studijos svečiai ir komisija sutartinai patvirtins, kad scenoje dainuojančių choristų širdys plaka taip, jog tu jų tiesiog negali negirdėti. Neabejoju, kad širdys griausmingai plaks ir šį sekmadienį, "Chorų karų" superfinale. Pagaliau paaiškės, ką vadinsime trečiojo projekto sezono lyderiu!“ – apie projektą ir artėjantį superfinalą kalba jo vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA

„Chorų karai“ TV3 eteryje startavo šių metų sausio pabaigoje. Į muzikinę kovą „Chorų karuose“ leidosi net septyni chorai: Klaipėdos Jūros choras, kurį į priekį vedė Edmundas Kučinskas, Naujosios Akmenės krašto Širdžių choras ir jam vadovavę „Ventukai“, Kėdainių Ledinis, kovą pradėjęs su generolėm Giulija ir Monika, tačiau dalyvavimą baigęs jau be jų, Šiaulių Saulės studentiškas choras drauge su energingąja „Kitava“, daugiausiai kalbų sulaukęs Panevėžio moterų pataisos kolonijos Vilties choras kartu su Stano bei likę ir į finalą patekę chorai – Kauno rajono Božolė drauge su grupe „Rondo“ ir Vilniaus krašto Kaštoninis su Katažina priešakyje!

REKLAMA
REKLAMA

Visus buvusius „Chorų karų“ dalyvius TV3 žiūrovai išvys ir superfinale šį sekmadienį, balandžio 8-ąją, 19.30 val. Jungtinis „Chorų karų“ choras atliks bendrą kūrinį su maestro Virgilijumi Noreika.

Superfinalo metu finalistai atliks net po dvi visiškai naujas, dar niekur negirdėtas dainas bei po vieną kūrinį iš savo ankstesnio repertuaro.

Gera nuotaika TV3 žiūrovus tradiciškai užkrės mylimiausias laidų duetas –  kaip niekada graži Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

Šįsyk komisija, kurios gretose – V. Noreika, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė bei sunkiasvorio TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ vedėjas Mindaugas Stasiulis, – turės tik patariamąjį balsą ir taškų lentelių nekels. Apsispręsti, kam superfinale atiduoti savo balsą, galimybę turės tik TV3 žiūrovai. Jų balsai ir nulems, kas taps grandiozinio projekto lyderiu ir „Chorų karų“ nugalėtojo vardą sergės iki kitų metų.

Pusfinalio akimirkos:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų