REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuncheno  „Bayern“ strategas Jupp Heynckesas prieš atsakomąjį Čempionų lygos mačą su Marselio  „Olympique“ ekipa prisimena prancūzų norus. Nors pirmą dvikovą prieš savaitę vokiečiai išvykoje laimėjo rezultatu 2-0, atsakomosiose rungtynėse jie turėtų būti atsargūs.

REKLAMA
REKLAMA

Marselio „Olympique“ treneris Didier Deschampsas kalbėdamas prieš rungtynes prakalbo apie istorinį klubo šansą. Kai kalba pasisuka apie istorijos perrašymą - nieko gero nelaukiama.

REKLAMA

Šią nerašytą tiesą žino ir „Bayern“ strategas J.Heynckesas, kuris prieš atsakomąją dvikovą teigė, jog iki visų reikalų pabaigimo su prancūzais dar yra likę mažiausiai 90 žaidimo minučių.

„Aišku, mes esame poros favoritai, nes turime dviejų įvarčių persvarą, bet niekada negali žinoti, kokių priešininko veiksmų galima tikėtis. “Olympique„ neturi ką prarasti. Jų tikslas - panaikinti dviejų įvarčių persvarą. Mūsų - išlaikyti vartus sausus ir patekti į Čempionų lygos pusfinalį“,. - sakė „Bayern“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA

Strategas  atsakomajame mače pabrėžė puolėjo Mario Gomezo svarbą. Pasak J.Heynckeso, jei jis įmuš bent vieną įvartį - vokiečiai atsidurs pusfinalyje.  Per paskutinius septynis mačus „Bayern“ puolėjas dešimt kartų siuntė kamuolį į priešininkų vartus.

Marselio „Olympique“  treneris D.Deschampsas šį faktą žino. Kaip ir kitą apie Arjeną Robbeną. Olandas vokiečių komandoje šiuo metu yra „ant bangos“ Jis atlieka rezultatyvius perdavimus bei išnaudoja susikurtas progas. D.Deschampsas taip pat žino, kad  savo komandai nereikia sakyti, ko yra verta ši dvikova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žaidėjai yra pasiruošę susigrumti su varžovu. Ne kartą sakiau jiems, kad reikia eiti ir žaisti taip kaip mokame. Tikiu, kad galime panaikinti dviejų įvarčių deficitą ir sukurti šį tą naujo klubo istorijoje, - kalbėjo D.Deschampsas. - Galėčiau pasakoti apie  savo patirtį su “Bayern„ klubu. 1993  metais kartu su  Marselio Olympique“ klubu laimėjome Čempionų lygą, bet negyvenu praeitimi. Daugelis mano komandos žaidėjų pirmą kartą karjeroje prasimušė į Čempionų lygos ketvirtfinalį. Taip, mes nesame tokie stiprūs kaip „Bayern“, bet degame ryžtu parodyti, ko esame verti".

REKLAMA

„Olympique“ treneris pabrėžė, kad šio vakaro rungtynės yra pagrindinės šį sezoną. Prie ekipos prisijungė pagrindinis vartininkas Steve'as Mandanda, bei Alou Diarra.  Dėl šio mačo  buvo  nukeltos Prancūzijos Ligue1 čempionato rugntynės su „Montpellier“ klubu.

Gaila, kad statistika negailestinga prancūzams. Komanda tris kartus iškrito iš Europos futbolo turnyrų tuomet, kai pralaimėdavo pirmą dvikovą namie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų