REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelonos“ strategas Pepas Guardiola prieš šį vakarą vyksiantį Čempionų lygos atsakomąjį ketvirtfinalio mačą pareiškė, kad „Camp Nou“ stadione „Milanas“ turėtų įmušti katalonams.

REKLAMA
REKLAMA

„Situacija paprasta: kas laimi, tas žaidžia Čempionų lygos pusfinalyje. Štai ir visa analizė. Taigi mums reikia laimėti namie arba įmušti daugiau nei „Milanas“. Italai gali pelnyti vieną įvartį. Jiems tai – ne problema. Mums reikia mušti daugiau. „Blaugrana“ geriau nei svečiai kontroliuoja kamuolį, bet kol kas mes turime šiokių tokių problemų su realizacija“, – prieš rungtynes sakė P. Guardiola.

REKLAMA

P. Guardiola pabrėžė, kad jis žino, kaip žais italai. „Jei kamuolys bus skersuojamas į mūsų baudos aikštelę, be abejonės, jis bus skirtas Zlatanui Ibrahimovičiui“, – sakė P. Guardiola.

Treneris taip pat išskyrė Lionelio Messi svarbą rungtynėse. Anot jo, futbolo specialistai kalba, kad L. Messi mažai įmuša italams. „Pamatysite, šįvakar bus kitaip“, – užuominomis kalbėjo „Blaugrana“ strategas. „Barcelonos“ gretose šįvakar gali nežaisti Xavi. Saugas dėl traumos porą dienų nesitreniravo su komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Milan“ treneris Massimiliano Allegri kalbėdamas prieš dvikovą akcentavo, kad italų ekipai labai svarbus psichologinis nusiteikimas. Strategas pabrėžė, kad „Milanui“ tinka net dvi iš trijų galimų rungtynių baigčių.

„Mums tinka pergalė ir rezultatyvios lygiosios. To ir sieksime“, – atviravo M. Allegri. Treneris pabrėžė, kad prieš katalonus įmanoma laimėti, jei komanda žinos, kada reikia pulti, o kada gintis. Svarbiausia, anot M. Allegri, nežaisti per daug kūrybiškai.

Į „Milano“ komandą po traumos sugrįžo brazilas Pato. Jis turėtų rungtyniauti lemiamame mače.

Tačiau tai vargu ar padės svečiams. Ispanai Čempionų lygoje savo aikštėje nepralaimi nuo 2009 metų spalio mėnesio. Per tą laiką „Barca“ iškovojo 12 pergalių ir dukart sužaidė lygiosiomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų