REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš niekada nepraradau vilties būti su savo dukrele", - BTV laidoje „Tylos riba" trečiadienį užtikrins Laimutė Stankūnaitė, sutikusi su žiūrovais pasidalinti filmuotuose įrašuose įamžintomis savo ir dukros laisvalaikio akimirkomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nežinau, ar mylintys seneliai, mylintys žmonės su savo artimaisiais elgiasi taip, kaip buvo pasielgta su mano dukrele. Ji buvo iškviesta į arena, turiu omenyje kiemą Klonio gatvėje, kuris buvo pilnas žmonių, ji buvo tąsoma ir jai vis buvo sakoma sakyti, kad ji nenori pas mamą. Mergaitė verkia: ji nežino, ji pasimetusi", - „Tylos ribos" žurnalistams kalbėjo L.Stankūnaitė.

REKLAMA

Moteris tikino apstulbusi išgirdusi, kokią išeitį iš šios situacijos pasiūlė Seimo pirmininkė Irena Degutienė. „Aš niekada nepraradau vilties, kad gyvensiu su savo dukryte. Žinojau ir šiandien tebežinau, kad aš esu nekalta nei prieš įstatymą, nei prieš savo dukrą, nei prieš kažką daugiau. Aš myliu savo dukrą ir aš žinau, kad mes gyvensim kartu", - užtikrintai sakė ji.

L.Stankūnaitė džiaugėsi su ją palaikančių žmonių pagalba radusi du puikius advokatus, kuriems moka iš žmonių suaukotų lėšų. „Vardan savo dukrelės aš pasiruošusi atiduoti daug daugiau negu šiandien turiu savo sąskaitoje, bet taip, man aukoja žmonės, kurie  supranta mano skausmą", - neslėpė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris tikino, kad svarbiausias jos tikslas – susigrąžinti dukrą. Tiems, kurie abejoja jų tarpusavio ryšiu, L.Stankūnaitė pasiryžusi užčiaupti burnas parodydama filmuotą medžiagą, kaip jos kartu su mergyte leidžia laisvalaikį.

„Aš noriu su jumis visais pasidžiaugti savo ir dukrytės akimirkomis, kurios buvo visai neseniai. Mes su dukryte vaidinome pristatymus,  žaidėme daktares, kartu pristatėme knygeles - kokia buvo šauni atmosfera. Nors ten dalyvavo ir socialinė darbuotoja, bet mes su dukrele jau išmokome atsiriboti nuo to, kas yra aplinkui ir džiaugtis viena kita. Galbūt kažkam iš oponentų pusės skambės keistai, bet vaizdo įrašas viską pasako už save. Mano tuo momentu dukrytė galbūt nepasakė –Mamyte, aš tave myliu - bet jos akys viską man pasakė, veidas viską išduoda", - įsitikinusi už savo dukrą kovojanti moteris.

„Tylos riba" – trečiadienį 20.25 per BTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų