REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maždaug prieš savaitę socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbta akcija prieš didėjančias degalų kainas kol kas labiau apsiribojo garsiais pareiškimais internete nei realiais veiksmais. Balandžio 2 d. vairuotojai buvo kviečiami įsipilti tik vieną litrą kuro, bet sostinės degalinėse protestuotojai kol kas nesirodo.

REKLAMA
REKLAMA

Nors socialiame tinkle akciją patvirtino remiantys daugiau nei 9 tūkst. žmonių, degalinėse jų taip ir nesulaukėme. Protestas kol kas vyksta chaotiškai, taip pat nepanašu, kad patys iniciatoriai labai tiki idėja. Išankstiniai pareiškimai apie tai, kad organizatoriai „abejoja, jog ši akcija labai išpopuliarės, turbūt bus taip, kad kokie 20 žmonių prisijungs ir viskas“, drąsos santūriems lietuviams neįkvepia.

REKLAMA

Komentuodamas situaciją Balsas.lt žurnalistams, akcijos iniciatorius Artūras Solovėjus pripažino, kad į degalines žmonės nesusirinko. Vaikinas apgailestavo protestui pasirinkęs pirmadienį. Anot jo, savaitės pradžia yra laikas, kuomet visi užsiėmę darbo ar studijų reikalais. „Tikiuosi vakare susirinks daugiau žmonių. Pats važiuosiu į susirinkimo vietą ir lauksiu vairuotojų“, ‒ kalbėjo jis.

Vakare apie 18 val. šalia sostinės prekybos centro „Hyper Rimi“ esančioje aikštelėje planuojamas pakartotinis bandymas pradėti protesto „žygį“ po Vilniaus degalines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų