REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos jaunių (U-18) ledo ritulio rinktinėje prieš pirmąsias rungtynes pasaulio čempionate prieš Didžiosios Britanijos ledo ritulininkus permainingos nuotaikos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų vaikinai treniruotėje tikrai atrodė neblogai, - po pirmosios treniruotės Herenveno Thialf arenoje kalbėjo vyriausiojo trenerio asistentas Genadijus Kutarcovas. – Tik apmaudu, kad dalis vaikinų patekę į rinktinę pagalvojo, kad tuo viskas ir pasibaigė“.

REKLAMA

Treneris pabrėžė, kad pretenzijų buvo vyriausiems rinktinėms žaidėjams, kurie, pasak jo, turi rodyti pavyzdį kitiems. „Vis jie išėjo ant ledo atsipalaidavę, tarsi kokios ledo ritulio super žvaigždės. Šiek tiek trūksto kovinio nusiteikimo. Manau, šią kliūtį rikrai pašalinsime“, - sakė G. Kutarcovas.

Jis teigė stebėjęs ir Olandijos bei Didžiosios Britanijos rinktinių treniruotes. „Į sąsiuvinį pasižymėjau kelis dalykus apie olandus, tačiau negaliu dabar sakyti, kokie jie. Apie tai pakalbėsime po rungtynių, - šypsojosi treneris. -  Matėme ir britų treniruotę. Tai tikrai labai pajėgi komanda – komanda viską atlieka teisingai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų