REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po kilusios panikos tarp vairuotojų, Didžiosios Britanijos vyriausybė pakeitė savo poziciją dėl raginimo kaupti benzino atsargas, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Ažiotažinė benzino paklausa prasidėjo po vyriausybės sekretoriato vadovo Franciso Maude'o pareiškimo – jis rekomendavo britams dėl galimo benzinvežių profsąjungos streiko „apsirūpinti kanistrais ir laikyti juos garaže“. Dėl streiko grėsmės benzino pardavimai ūgtelėjo 81 procentu.

REKLAMA

Transporto ministras Mike'as Penningas nepagailėjo kritikos F. Maude'o adresu, pareikšdamas, kad būtent F. Maude'o žodžiai išprovokavo tokią didžiulę degalų paklausą.

Didžiosios Britanijos benzinvežių vairuotojų profsąjunga penktadienį pareiškė, jog organizacijos nariai streiko nerengs.

Dabar vyriausybė ragina vairuotojus nesirikiuoti benzino kolonėlėse. Energijos ir klimato kaitos departamentas pareiškė, kad „skubos apsirūpinti benzinu nėra, nes streiko nebus“.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Britanijos žiniasklaida pranešė, kad viena moteris Jorke smarkiai nukentėjo bandydama savo virtuvėje perpilti benziną iš vieno kanistro į kitą. Nudegė 40 proc. moters kūno. Leiboristų partijos nariai ragina F. Modą atsistatydinti, jeigu paaiškės, kad jo komentarai iš dalies lėmė šį nelaimingą įvykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų