REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praktinis vadovas, kaip iškrėsti šaunų balandžio pirmosios pokštą. O kad pokštas pavyktų – pradėkite ruoštis jau šiandien!

Balandžio pirmoji – puiki proga iškrėsti pokštą namiškiams ir kolegoms. Ir jei tokie triukai, kaip antai „ant tavo švarko nugaros – dėmė“ jums jau pabodo – išmėginkite ką nors naujesnio!

Galbūt dėl to teks šiandien ilgėliau užsibūti biure (juk gerą pokštą reikia parengti!), o gal rytoj atsikelti anksčiau už visus. Svarbiausia – kad iš pat ryto jus lydėtų gera nuotaika. Juk pavykusi apgavystė balandžio pirmąją – neabejotinai geras ženklas!

•    Sukeiskite savo kolegų stalčius vietomis. Galite sukaitalioti tos pačios spintelės stalčių eilės tvarką, dar įdomesnis variantas – sukeisti skirtingų žmonių stalčius. Ryte sumaištis ir klegesys – garantuoti.

•    Jei esate tas laimingasis, kuriam kas nors rytais kepa kiaušinienę (pvz., mama ar mylimasis) – iš vakaro kietai išvirkite kiaušinius ir sudėkite atgal į kiaušinių dėklą. Ir patykokite su fotoaparatu, kokia bus kepančiojo reakcija kai pamėgins į keptuvę įmušti pirmąjį virtą kiaušinį!

•    Kiaušiniai – tiesiog nuostabi medžiaga pokštams. Kitas variantas kiaušinienės gerbėjams – priklijuoti nevirtus kiaušinius prie dėžutės sienelių. Be abejo, iš tokių kiaušinienę iškepti bus sunkoka, imant kiaušinį jis turėtų trūkti. Bet jei adresatas tokius juokus toleruoja – vis tiek bus smagu.

•    O kiek triukų galima prikrėsti miegantiesiems! Pavyzdžiui, dar neprabudusiems namiškiams kosmetiniu pieštuku nupieškite juokingus antakius ar ūsus. Tik pakirdę jie to nepastebės, bet visai šeimynai bus apsčiai juoko kai pasižiūrės vieni į kitus. Nors nereikia nė namiškių – tik įsivaizduokite žmogaus reakciją, kai pasitrynęs akis pats žvilgtelės į vonios veidrodį!

•    Balandžio pirmąją ateikite į biurą pusvalandžiu anksčiau ir visų kolegų kompiuterio pelės optinį daviklį, esantį pelės apačioje, užklijuokite lipduku. Pelė neveiks, o jūs galėsite mėgautis skaičiuodama, kiek laiko praeis kol kolegos susivoks rasti „gedimą“.

•    Jei jūsų darbe kolegos sėdi vienas priešais kitą, jų stalai suglausti – tereikia darbuotojų klaviatūras sukeisti vietomis jų neišjungiant.

•    Paranoja užkrečiama. Galite tuo nesunkiai įtikinti savo kolegas jei dar šiandien pradėsite laidyti užuominas, jog jie nė neįsivaizduoja, kiek visko jiems rytojui prikūrėte. Jei jūsų kalbos

bus įtikinamos – ryt visą pusdienį galėsite smagintis žiūrėdamas, kaip jie bijo sėstis ant kėdės, drebančia ranka jungia savo kompiuterį ar atidarinėja spintą, vis laukdami žadėtosios „bombos“.

•    Šį pokštą galima vadinti kolektyviniu. Visi darbuotojai kabinete (visi kambario gyventojai, visi namiškiai, visa klasė ir kt.) atėjus kokiam žmogui (pvz. šefui, mamai, mokytojai) tam tikru periodiškumu atlieka tą patį veiksmą (tarkim, kas 2 minutes visi kartu numeta rašiklį, atsigeria iš vandens stiklinės, perkrauna kompiuterį, pasikaso galvą ir pan.). Smagu ir įdomu stebėti, kaip žmogus ūmai pastebi, kad kažkas čia ne taip, ir kaip subtiliai bando susigaudyti, kas vyksta.Ir pagaliau nepamirškite svarbiausio: balandžio pirmąją apgautasis turi pokštą suprasti, o jį supratęs – pasijuokti. Taigi pokštaukite tik su tais, kurie nori ir moka juoktis, amžinus rimtuolius ir paniurėlius palikite ramybėje, o tiems, kuriems net ir juokų dieną liūdna, verčiau suraskite gražų žodį, linksmą pasveikinimą ar smagų anekdotą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų