REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garliavoje vėl sklinda kalbos apie antstolio atvykimą. Šiuo metu prie Kedžių namų susirinkę apie 200 žmonių. Jų daugėja.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė buvęs parlamentaras A. Matulevičius, esantis Garliavoje, įtampa auga. Sklinda kalbos, kad gali atvykti antstolė.

REKLAMA

Tarp susirinkusių žmonių yra nemažai vaikų.

N. Venckienė neatvyko į susitikimą

Penktadienį Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaigoje buvo numatyta surengti susitikimą. Jame turėjo būti kalbama apie mergaitės perdavimą. Susitikime turėjo dalyvauti ir N. Venckienė.

N. Venckienė Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistams SMS žinute pranešė, kad dėl prastos savijautos pasitarime nedalyvaus, rašo delfi.lt

Manoma, kad susitikime buvo ketinta dar kartą įtikinti N. Venckienę gera valia vykdyti teismo sprendimą bei aštuonmetę mergaitę perduoti mamai L. Stankūnaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Ragino neišsivaikščioti

Įvykio vietoje esantis „Drąsos kelio“ vadovas, dvasininko pareigas ėjęs Jonas Varkala kreipėsi į susirinkusiuosius, teigdamas, kad šiandien vėl gali būti mėginama perduoti mergaitę. Jis pats teigė, kad neturi jokio oficialaus pagrindo taip teigti, tačiau žmones agitavo neišsivaikščioti.

Penktadienis yra paskutinė diena prieš antstolės dviejų savaičių atostogas.

(Papildyta 17.28) Kalbama, kad greitai atvyks L. Stankūnaitė.

(Papildyta 17.16) A. Matulevičius, esantis įvykio vietoje, praneša, kad Garliavoje susirinkusių žmonių nuotaikos yra gan taikios. „Čia susirinkę žmonės nusiteikę taikiai. Nebent pareigūnai patys išprovokuotų riaušes. Tačiau manau, kad smurto būtina išvengti“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Politikas pasakojo, kad žmonės nesitrauks ir savaitgalį. „Šiuo metu antstolės nėra. Tačiau mergaitė yra traumuojama. Nelogiška, kad perdavimas numatytas netgi savaitgaliais“, – sakė jis.

Paklaustas, ką mano apie kritiką jo ir kitų politikų, neva bandančių iš Garliavos tragedijos pelnytis politinio populiarumo, atžvilgiu, A. Matulevičius patikino, kad tokios pozicijos laikosi nuo pat šio konflikto pradžios, todėl yra nuoseklus.

Tiesioginė transliacija iš Garliavos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų