REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besirengiant naujam kino festivaliui, Tailande lauko kino teatras įrengtas pačioje netikėčiausioje vietoje – tiesiai ant vandens.„Archipelago“ kino teatras įrengtas įlankoje kurią supa aukštai iškilę salos uolos ir vešli džiunglių augalija. Tai tikras gamtos rojus bei puiki vieta plūduriuojančiam kino teatrui. Lagūna yra pakankamai sekli, tad per atoslūgį ji tampa paplūdimiu. Kai srovės pasikeičia, ją vėl pripildo vanduo.

REKLAMA
REKLAMA

Naudojant perdirbtą medį ir kitas medžiagas, buvo sukonstruotas iš kelių dalių susidedantis plaustas, ant kurio įsikuria publika. Žiūrovai atsipalaiduoja ant didelių pagalvių ir mėgaujasi ne prieš juos esančiame ekrane rodomu filmu, bet ir vandenyno garsais. Atskiros plausto dalys sujungtos viena su kita ir inkaru pritvirtintos prie lagūnos dugno. Tai leidžia vandenynui struktūrą stumdyti ir baksnoti, tačiau ji nukrypsta tik tiek, kad ekranas vis dar būtų gerai matomas.

REKLAMA

Didžiulis ekranas ir projektorius prie įlankos dugno pritvirtinti stipriau. Žiūrovų plaustas yra kilnojamas, tad jį greičiausiai bus galima ateityje panaudoti ir kitiems renginiams.

Renginiai kino teatre vyksta tik vakarais, o siekiant atgaivinti aplink esantį salos gamtovaizdį, naudojamas specialus apšvietimas.

Kino teatras ant vandens (nuotr. Gamintojo)Kino teatras ant vandens (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų