REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Chorų karuose“ Vilniaus krašto Kaštoninį chorą į finalą išvedusi generolė ir garsaus kompozitoriaus bei dainų autoriaus Deivydo Zvonkaus mylimoji Katažina Nemycko užfiksuota vienu metu besibučiuojanti net su 5 garsiais vyrais, tarp kurių – ir baleto maestro Jurijus Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

Vos įžengusi į Melagių dienai skirto projekto „Stebuklų šalis“ studiją Katažina puolė bučiuoti visus ten buvusius žinomus vyrus – grupės „Rondo“ lyderį Aleksandrą Ivanauską-Farą, Vytautą Šapranauską, Mindaugą Stasiulį, Džiugą Siaurusaitį ir patį J. Smoriginą.

REKLAMA

Baleto dievas neteko žado dėl tokio pikantiško Katažinos pasisveikinimo ir net užmiršo visus klausimus, kuriuos ruošėsi jai užduoti. Tačiau Šapro ketvertuko vadeiva Šapranauskas nepasimetė ir kaipmat įsijautė į linksmojo tardytojo vaidmenį.

„Kas jis? Kas tas vyras, kurio glėbyje tu užfiksuota per nacionalinę ‚Euroviziją'?“ – tiesiai šviesiai paklaus Šapras žinomos lenkaitės.

„Oi, neprisimenu! Vyrų mano gyvenime tiek daug, kad pamiršau, kurį kada bučiavau! Va ir jus visus apsikabinau, išbučiavau, ir ką?“ – su šypsena vyrams aiškins D. Zvonkaus mylimoji Katažina.

REKLAMA
REKLAMA

Garsi lenkaitė kartu su vedėjais ragaus lenkiškos dešros, prabils lenkų kalba ir galiausiai nuspręs – visi Šapro ketvertuko vedėjai tikrai turi lenkiškų šaknų.

„Jurij Lisovski, Vycka Šapranovski ir Džiugaš Siaurusovič. Vienintelis Stasiulis yra baltarusis – Stasiul, beveik kaip Oksana Pikul!“ – juoksis Katažina.

Pikantiški vaizdai, kaip D. Zvonkaus mylimoji Katažina bučiuoja svetimus vyrus, tik „Stebuklų šalyje“ balandžio 1-ąją, Melagių dieną, 19.30 val. tik per TV3.

 

Katažina su J. Smoriginu ir M. Stasiuliu (nuotr. TV3)Katažina su J. Smoriginu ir M. Stasiuliu (nuotr. TV3)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų