REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsimas „BMW M3“ debiutuos jau 2014 metais, o interneto erdvėje pasirodo vis daugiau gandų apie technines šio automobilio detales. Jei tikėti „BMWblog“ ir „InsideLine“ puslapių informacija, būsimas „M3“ gaus šiai bavarų markei neįprastos konfigūracijos motorą.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, pamirškite vienos eilės „šešiukes“ ar jau įprastais tampančius V8 – būsimas „M3“ bus komplektuojamas su turbininiu V6. Užsimenama, kad tokią konfigūraciją bavarų kompanijos inžinieriai pasirinko siekdami maksimaliai pagerinti ultimatyvaus motoro charakteristikas. Priminsime, kad praėjusios kartos „M3“ ratus suko jau ne „šešiukė“, o keturių litrų darbo tūrio atmosferinis V8.

REKLAMA

Būsimas „BMW M3“ gaus turbininį V6 motorą. AutoExpress nuotr.Būsimas „BMW M3“ gaus turbininį V6 motorą. AutoExpress nuotr.

Yra dar ir marketinginė tokio pasirinkimo pusė –neįprastos konfigūracijos V6 su dvejomis turbinomis leis maksimaliai atskirti „M“ versijų liniją nuo galingų „335i“, kur galinius ratus suka 6 cilindrų motorai.Beje, užsimenama kad būsimo „M3“ motoro galia sieks 429 a.g., o sukimo momentas – 548 Nm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų