REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtiniuose Arabų Emyratuose treneriu dirbantis Diego Maradona paskutinėse JAE lygos futbolo rungtynėse apturėjo labai nemalonų incidentą. Negana to, kad jo vadovaujama „Al Wasl“ ekipa 0-2 pralaimėjo „Al Shabaab“ klubui, bet dar toje dvikovoje Maradona nuo įsiutusių sirgalių gelbėjo savo daugę Veronica Ojedą.

REKLAMA
REKLAMA

Kivirčas su sirgaliais prasidėjo tuomet, kai „Al Shabab“  ekipa įsiveržė į priekį. Varžovų puolėjas Cielas nubėgo prie „Al Wasl“ ekipos sirgalių ir ėmė juos provokuoti. Vėliau „Al Shabab“ įmušė ir antrą įvartį. Komandos sirgaliai sužinojo, kad stadione su draugėmis rungtynes stebi Maradonos  gyvenimo draugė. Kadangi jos buvo menkai apsirengusios, arabai pasibaigus rungtynėms jas nutarė užpulti ir pamokyti gerų manierų.

REKLAMA

Prasidėjo susistumdymas. Į pagalbą atskubėjo Maradona ir kai kurie „Al Wasl“ klubo futbolininkai. Po kelių minučių  moterys apsaugos buvo palydėtos iki automobilio ir išvyko iš rungtynių.

„Tai yra pirmas kartas, kai sirgaliai puola ne mane, o nekaltas moteris. Jei jie yra pikti tegu ateina pas mane ir mes pasikalbėsime vyriškai“, -  incidentą komentavo D.Maradona.

„Al Wasl“ klubą treniruojantis jau JAE jau pagarsėjo savo nenuspėjamu elgesiu. Vienose rungtynėse argentinietis padarė kuliavirstį,  o vakar -  vos ne puolė muštis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų