REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VAFF klubų laiškas J. Kvedarui: mes tik norime žaisti futbolą

Vilniaus apskrities futbolo federacijos pirmenybėse ketinantys dalyvauti klubai penktadienį išplatino viešą laišką naujajam LFF prezidentui Juliui Kvedarui:

REKLAMA
REKLAMA

"Pone Kvedarai,

Naujai susikūrusios Vilniaus Regiono Futbolo Sąjungos (VRFS) vadovas Paulius Malžinskas nuolat mus gąsdina ir šantažuoja dėl naujojo sezono, kad dalyvaudami Vilniaus Apskrities Futbolo Federacijos (VAFF) rengiamose pirmenybėse, mes būsime izoliuoti nuo viso pasaulio.

REKLAMA

Nors ir esame visaip menkinami bei niekinami, mes pripratę prie VAFF organizuojamo čempionato, mums čia patinka, todėl neturime jokio noro pereiti į naują sąjungą bei tuo labiau klausytis kitos sąjungos vadovų grasinimų. Mes juk turime teisę norėti gauti paslaugą už mažesnę kainą ir žaisti tikrą futbolą, o ne tokį, kuris primena ledo ritulį, kai gali keistis, kada tik panorėjęs.

Mums visiškai neįdomios jūsų rietenos ir jūsų karai, nes mes futbolo mėgėjai tik norime žaisti futbolą. Mums nesuvokiama, kodėl, deklaruodami, kad rūpinatės masiniu futbolu, norite uždrausti jį žaisti ir verčiate savo vaikus vestis į kitą sporto šaką?

REKLAMA
REKLAMA

Mes nesuprantame, kodėl būdami VAFF nariais, esame priversti stoti į VRFS, kurios pagrindinis tikslas užsidirbti iš klubų?

Ponas Malžinskas mėgsta pabrėžti, kad tai vyksta su jūsų palaiminimu, tačiau argi tokia turėtų būti tikroji Lietuvos futbolo federacijos misija?

Prezidente, padėkite, nes situacija darosi nebevaldoma!!!"

Pasirašo:

FK „Rotalis“,

FK „Granitas“,

FK „Tera“,

FK „Žalgiris – Griunvald“,

FM,

TFK,

FK „Vėtra – 2“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų