REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos tinklinio federacija kartu su partneriais pradeda daugiau kaip mėnesį trunkantį projektą „Tinklinis mano kieme“, kurio metu šio sporto entuziastams iš visos Lietuvos bus padovanota net 10 paplūdimio tinklinio įrangos komplektų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvoje sparčiai daugėja žmonių, norinčių aktyviai leisti laisvalaikį, todėl mes siekiame bent daliai tokių sportininkų suteikti geresnes, įvairesnes galimybes sportuoti, leidžiant laiką kartu su savo draugais, bendraminčiais ar kaimynais“- sako Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

REKLAMA

Konkurse gali dalyvauti visi, 14 m. sulaukę Lietuvos piliečiai, norintys turėti naują ar atnaujinti seną paplūdimio tinklinio aikštelę savo gyvenvietėje. Konkurso laimėtojai bus renkami atsižvelgiant į naudos bendruomenei ir  įtakos sporto infrastruktūros plėtrai regione kriterijus. Šiuo projektu siekiama, kad kuo daugiau Lietuvos žmonių susidomėtų paplūdimio tinklinio sportu bei didesnę savo laisvalaikio dalį praleistų sportuodami gryname ore.

„Šiuo metu turime puikių sportininkų, demonstruojančių aukščiausius rezultatus tarptautiniu lygiu. Norime šią tendenciją tik sustiprinti, todėl ir toliau aktyviai prisidėsime prie iniciatyvų, kurių dėka skatinama paplūdimio tinklinio plėtra“, - teigia konkurso prizus įsteigusios paskolas su prekės ženklu „Credit24“ teikiančios finansinių paslaugų bendrovės „MCB Finance“ vadovas Augustas Štaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų