REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį ketvirtadienio vakarą 19.40 val. TV3 laida „Paskutinė instancija“ nagrinės visada aktualią dietų manijos temą. Šįkart laidos centre – dietų verslas. Ar visuomet jis būna sąžiningas, atskleis „Paskutinės instancijos“ pašnekovas – Jūrmaloje gyvenantis vienas madingiausių ponių ir ponų „lieknintojų“ – Igoris Fizdelis, per savaitę sugebantis pradanginti po 10 kilogramų kliento kūno!

REKLAMA
REKLAMA

Jis marina ponias badu? Gaivina baro kameroje? Kankina arbatiniais šaukšteliais matuojamo „maisto“ porcijomis? Ar 5 šaukšteliai išrūgų ir šaukštelis grikių per dieną – tikrai į sveikatą?

REKLAMA

Dietologė Aušra Jauniškytė šiuo klausimu išliks griežta: „Bet kuri dieta yra blogis. Po jos atauga vis daugiau svorio. Viskas kaupiasi apie liemenį ir žmogus darosi vis negražesnis.“

Madingojo daktaro pacientės TV3 eteryje puls prieštarauti: „Mano kūnas – kaip nulietas. Veidas – atjaunėjęs!“

Įtakingas prokuroras Ramutis Jancevičius, atsikratęs net 140 kilogramų, ir žinoma dainininkė Rosita Čivilytė jau šįvakar 19.40 val. „Paskutinėje instancijoje“ atviraus apie savo dietas-katorgas.

Abu jie teigia išbandę viską, o R. Jancevičius sako, jog prireikė net koduotis. Jam padėjo tik labai netikėti sprendimai. Kokie jie, TV3 žiūrovai sužinos jau šįvakar 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų