REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Per artėjančias Šv. Velykas TV1 žiūrovėms paruoštas dramų, meilės dramų ir komedijų lietus. Iki širdies gelmių sujaudins „Žiaurus romansas“, nepakartojama legendinio režisieriaus Eldaro Riazanovo juosta. Geriausiu metų filmu pripažinta drama nukelia į devynioliktąjį amžių, provincijos miestą prie Volgos. Kultiniame filme vaidina Rusijos kino žvaigždės Nikita Michalkovas ir Alisa Frendlich, o pagrindinis Larisos vaidmuo atiteko debiutantei Larisai Guzevai.

REKLAMA
REKLAMA

„Žiaurus romansas“ pasakoja apie gražuolę Larisą, nusigyvenusios dvarininkės našlės dukrą, įsimylėjusią gražuolį turtuolį Sergejų. Kai jau būtų laikas pasipiršti, vyras dingsta, apsukęs merginai galvą ir susiradęs turtingą nuotaką. Juosta gavo ne vieną apdovanojimą, filmo dailininkai idelaiai atkūrė autentiškus 19 amžiaus interjerus, pirklių namus, garlaivių kajutes, restoranus, o operatorius dramą nufilmavo nuostabiuose rudenėjančiuose Kostromos kraštovaizdžiuose, skambant nostalgiškai muzikai.

REKLAMA

Vargo dėl pinigų turės ir kita pora, Dikas su Džeine, tačiau jų meilė nesibaigs taip tragiškai, kaip „Žiauriame romanse“. Romantiškoje komedijoje su Jimu Carrey Dikas, netekęs darbo, suras  paprastą būdą gauti pinigų – vogti ir neteks galvos. Jie su žmona kaip šiuolaikiniai Boni ir Klaidas stačia galva puls į vagystes. Linksmybės ir nuotykiai prasideda, tik kur jos nuves ?

Diko ir Džeinės istoriją keis filmas Lotynų Amerikos šokių ritmu „Pašok su manimi“. Tai - įspūdingas reginys, karštas, seksualus, lengvas, temperamentingas. Ruby – talentinga šokėja. Rafaelis kilęs iš Kubos. Jiedu dalyvauja šokių čempionate. Ruby šoka, nes privalo laimėti, o Rafaelis - nes taip jis išreiškia savo emocijas. Abu pradeda ruoštis čempionatui, o judviejų draugystė perauga į meilę...

REKLAMA
REKLAMA

Apie meilę, bet šiek tiek kitokią meilę, mokytojo ir mokinių, pasakos TV1 komedija „Majoras Peinas“. Karas baigėsi, majoras priverstas dirbti mokytoju. Ne bet kur, o nepataisomų neklaužadų mokykloje. Vyrukai nepakenčia kariškos drausmės, todėl kaskart krečia majorui vis kitokią šunybę. Majoras neįpratęs pasiduoti ir ima vis užbėgti niekšeliams už akių. Netikėtai vaikinai pamilsta negailestingąjį vadą, tačiau šis gauna įsakymą sugrįžti į kariuomenę.

Puikaus komedijų aktoriaus Danny DeVito herojus ugniagesys iš filmo „Namai namučiai“ taip pat priverstas pasitraukti iš savo mėgstamo darbo. Tik buvimas pensijoje jo nevargina, jis kaip tik nori mėgautis gyvenimu. Tačiau kartu gyvenantys du jo sūnūs jam neleidžia nuobodžiauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuobodu nebebus ir grizliui Bugui, kai susidės su elniu Eliotu - jų gyvybėms iškils milžiniškas pavojus, nes miške prasidės medžioklės sezonas. Puiki animacinė komedija „Medžioklės sezonas atidarytas“  - pirmosios Velykų dienos vakarą per TV1.

Kai net meškos tampa filmų herojais, kas belieka garsiems krepšininkams? Legendinis Shaquille O'Neal  komedijoje „Kazamas“ vaidins džiną. Jį suras ir išlaisvins berniukas. Kaip žinote, džinas paprastai privalo išpildyti tris norus, kad amžiams išsilaisvintų iš vergovės, tačiau berniūkštis nė neketina ko nors norėti. Kokia nesėkmė!

Milžiniškas ūgis gali būti ir baisi bėda, ir didelė sėkmė. Komedija „Mano milžinas“ pasakoja apie filmų agentą, kuris nori pramušti vaidmenų savo didelio ūgio klientui. Po to, kai milžinas nusifilmuoja Rumunijoje, jam atsiveria Holivudo vartai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų