REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reikia plano, kaip pažaboti klimato kaitą. Taip nusprendusi Vilniaus rajono savivaldybė sumanė užsisakyti specialią studiją ir skelbia konkursą. Už „klimato kaitos prevencijos galimybių studiją“ rajonas pasirengęs atriekti iki 140 tūkst. litų, rašo „Vilniaus diena“.

REKLAMA
REKLAMA

Iki tol, kol realiai bus pradėtas statyti suskystintų gamtinių dujų terminalas, turi būti nueitas labai ilgas įvairių vertinimų ir procedūrų atlikimo "popierinis" kelias, rašo "Vakarų ekspresas".

REKLAMA

Trąšų kainos, aukštumas pasiekusios prieš ketverius metus, vėliau čiuožtelėjo žemyn, tačiau šiuo metu vėl kopia į viršų. Iliuzijų, kad trąšos pigs, nebeliko: pasaulyje jų paklausa tiktai didėja, rašo "Lietuvos rytas".

„Šiau­lių kraš­tas“ ne kar­tą ra­šė apie Sa­vi­val­dy­bė­je jau ant­rą ka­den­ci­ją ver­da­mą ko­šę dėl Me­nų in­ku­ba­to­riaus. Pas­ta­tas Me­nų in­ku­ba­to­riui įkur­ti nu­pirk­tas iš vers­li­nin­ko Sta­sio Ka­ri­to­no, tuo­me­ti­nio me­ro Ge­na­di­jaus Mik­šio par­ti­jos bi­čiu­lio.

Sostinės daugiabučių gyventojai piktinasi, kad nemažas sumas turi mokėti už perkaitintas daugiabučių laiptines. Apie tai rašo „Vilniaus diena“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų