REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje sužaistos dar dvejos pirmosios ketvirtfinalio rungtynės.

„Bayern“ strategas J. Heynckesas: pusfinalis su „Real“ būtų idealu

„Olympique“ treneris D.Deschampsas: pirmas įvartis sugriovė žaidimo planą

„Milan“ treneris M. Allegri: uždengėme L. Messi ir problemų nekilo

P.Guardiola: namie dvikovoje su „Milan“ pasistengsime labiau

Milžinišką žingsnį pusfinalio link žengė Miuncheno „Bayern“ klubas, išvykoje 2-0 įveikęs iš nesėkmių serijos išlipti nesugebančią „Marseille“ vienuolikę. Prancūzijos ekipa nelaimėjo jau devynių mačų iš eilės ir per šį laiką patyrė aštuonis pralaimėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai į priekį išsiveržė pirmojo kėlinio pabaigoje, kai po aštraus Arjeno Robbeno perdavimo kamuolį į tinklą pasiuntė Mario Gomezas. Po pertraukos Robbenas sužaidė sienele su Thomasu Muelleriu ir padvigubino pranašumą.

REKLAMA

Ši pergalė suteikia didžiulį pranašumą „Bayern“ vienuolikei prieš atsakomąjį susitikimą Miunchene. Sėkmės atveju pusfinalyje vokiečiai veikiausiai grumsis su Madrido „Real“, kuris 3-0 sutriuškino Nikosijos APOEL.

Tuo metu titulą ginanti „Barcelona“ Milane nepralaužė vietos „Milan“ gynybos - dvikova baigėsi be įvarčių 0-0.

Pirmajame kėlinyje dominavo katalonai, bet pralaužti tankios italų gynybos jiems nepavyko. Tiesa, dėmesio centre buvo ir arbitras, ginčytiname epizode neskyręs 11 metrų baudinio, nors vartininkas Christianas Abbiati pargriovė Alexį Sanchezą.

REKLAMA
REKLAMA

„Milan“ didžiausią dėmesį skyrė kontratakoms bei turėjo galimybių įmušti, tačiau nestiprų Zlatano Ibrahimovičiaus smūgį iš patogios padėties atrėmė Victoras Valdesas, o Robinho pritrūko tikslumo.

Antrajame kėlinyje „Barcelona“ žaidimas puolime nesiklijavo, o paskutinės galimybės neišnaudojo jaunasis Cristianas Tello. Todėl Katalonijoje Italijos čempionai eliminuotų Europos čempionus sužaidę rezultatyviomis lygiosiomis.

Rezultatai:

„Marseille“ 0 - 2 Miuncheno „Bayern“

44' [0 - 1] M.Gomez, 70' [0 - 2] A.Robben.

„Milan“ 0 - 0 „Barcelona“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų