REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Banko Snoras bankroto administratorius Neilas Kuperis praneša, kad 480 banko darbuotojų terminuotos darbo sutartys, kurios buvo sudarytos 2012 sausio 16 d. ir galioja iki 2012 kovo 31d., nebus pratęstos. Šie darbuotojai ankstyvosiose bankroto stadijose dirbo padėdami bankroto administratoriui ir jo komandai susitvarkyti su svarbiomis užduotimis. Tarp šių darbų taip pat buvo labai sudėtinga ir didelės apimties užduotis – išnagrinėti maždaug 27.000 kreditorinių reikalavimų formų pateiktų bankui, kuri šiuo metu yra atlikta.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame dėkingi darbuotojams už jų pastangas ir sunkų darbą šiuo neapibrėžtu laikotarpiu. Deja, turiu pareigą mažinti bankroto administravimo proceso kaštus ir apgailestaudamas priėmiau šį sprendimą. Darbuotojams, su kuriais nebus pratęsiamos darbo sutartys, priklausantys atlyginimai bus pilnai išmokėti už laikotarpį iki 2012 kovo 31d. Banko darbuotojų su darbo santykiais susiję kreditoriniai reikalavimai bankroto proceso metu bus tenkinami pirma eile,“-  aiškino N. Kuperis.

Pasak N.Kuperio, banke dirbti lieka 381 darbuotojas. Šie darbuotojai dirbantys banko padaliniuose ir centrinėje buveinėje tęs darbą padėdami man administruoti tolimesnes bankroto administravimo procedūras ir tvarkingą veiklos nutraukimą. Siekiant klientus konsultuoti dėl paskolų aptarnavimo ir kreditorinių reikalavimų tenkinimo darbą tęsia 14 banko padalinių ir kontaktų centras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų