REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai internete pasirodė dar vienas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti įvykiai Garliavoje, Klonio gatvėje, praėjusį penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas Balsas.lt primena, velionio Drąsiaus Kedžio dukrelės ir jos motinos Laimutės Stankūnaitės susitikimas penktadienį neapsiėjo be smurto. Bandant mergaitę perduoti mamai kilo chaosas, kurio metu nukentėjo ne tik suaugę asmenys, bet ir mažametė mergaitė.

REKLAMA

Saulėtą penktadienio rytą Garliavoje, Klonio gatvėje, ėmė rinktis žmonės. Iš pradžių atvykusiųjų buvo vos keliasdešimt, o netrukus šalia Kedžių namų jau buriavosi maždaug 100 žmonių.

Daugelis susirinkusių moterų apsiverkė, o kunigas Jonas Varkala pakvietė susirinkusiuosius pasimelsti.

Visi jie nekantriai laukė, kuo gi pasibaigs L. Stankūnaitės susitikimas su dukra.

Ketvirtadienį Kėdainių apylinkės teismas patenkino antstolės prašymą dėl leidimo taikyti prievartą ir mergaitę paimti jėga. Tiesa, teismo nutartyje pabrėžiama, kad prievartą galima taikyti tik prieš žmones, trukdančius vykdyti teismo sprendimą  ir išvežti mergaitę, o ne prieš ją pačią.

REKLAMA
REKLAMA

Atvykus antstolei Sonatai Vaicekauskienei ir į gatvę įsukus bene dešimčiai policijos ekipažų, prasidėjo tikra drama. Pastato viduje įvyko grumtynės. Bandant mergaitę perduoti L. Stankūnaitei, susigrūmė mažametės artimieji ir pareigūnai, saugoję L. Stankūnaitę.

Prasidėjo susistumdymas ir mergaitės tąsymas. Ant grindų nugriuvo keli žmonės, taip pat ir mergaitė.

Situaciją išgelbėjo Vaikų teisių apsaugos darbuotoja, buvusi viduje. Moteriai šiaip ne taip pavyko išskirti susikibusius žmones ir apsaugoti mergaitę nuo didesnių fizinių ir emocinių traumų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LNK eteryje kalbėjusi R. Šalaševičiūtė taip pat gerai įvertino eilinės specialistės, sugebėjusios sutramdyti chaosą ir išskirti konfliktuojančias puses bei apsaugoti mergaitę, pastangas.

Mergaitės išvežti nepavyko. L. Stankūnaitė iš namo išėjo apsiverkusi. Taip pat sutrikę atrodė ir velionio D. Kedžio artimieji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų