REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Adamas Parras palieka „Williams“. Apie tai šiandien paskelbė ekipos spaudos tarnyba. Kovo 30 dieną jis paliks „Williams Grand Prix Holdings“ (WGPH) prezidento postą, kurį užėmė nuo 2010 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Jį pakeis Nickas Rose'as, buvęs finansų direktorius korporacijos „Diageo“, kuris šiuo metu užėmė nevykdančiojo direktoriaus pareigas.

REKLAMA

Kompanijai toliau vadovaus Frankas Williamsas, jos bendrasavininkas Toto Wolffas, vykdantysis direktorius Alexas Burnsas ir kiti valdymo direktoriai.

Frankas Williamsas, Williams Renault: „2006 metais pakviečiau Adamą į Williams, kad jis padėtų man vadovauti komandai. Po penkių metu Adamas viršijo mano lūkesčius ir turiu padėkoti jam už jo darbą. Tuo pačiu ir už lemiamą vaidmenį, kurį jis suvaidino, kai praeitais metais komandoje buvo atliekama restruktūrizacija, po ko naujame sezone pakilo komandos konkurencingumas, o taip pat už vadovavimą kompanijai.

Adamas palieka mus savanoriškai, stengdamas kitaip organizuoti savo gyvenimą, linkiu jam kuo geriausios kloties, kaip ir jo šeimai...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų