REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po skaudžių pralaimėjimų „Queens Park Rangers“ ir Anglijos Premier lygos autsaiderių, „Wigan Athletic“ ekipoms, Liverpulio „Liverpool“ komandos treneris, Kenny Dalglishas teigia, kad norint teigiamų rezultatų, klubui teks keisti žaidimo filosofiją.

REKLAMA
REKLAMA

Pralaimėjimas „Anfielde“ buvo jau penktasis per šešerias paskutines Premier lygos rungtynes, o tai reiškia, kad šį sezoną, per 15 namų stadione vykusių rungtynių, „Liverpool“ iškovojo pergales vos penkiose.

REKLAMA

Nors 118-os įvarčių, atstovaujant „Liverpool“, autorius raginamas svarstyti apie pasikeitimus komandoje, pats strategas teigia tikįs šia komanda ir atkreipia dėmesį į šiame sezone laimėtą „Carling“ taurę bei visdar egzistuojančią galimybę iškovoti FA taurę.

„Manau turime gerą komandą, - auklėtinius gynė K.Dalglishas - “Carling„ taurės nelaimi ir iki FA taurės pusfinalio nenusigauni turėdamas prastus žaidėjus“.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime problemų su taškų iškovojimu Premier lygoje. Galbūt, ateina metas, kai turime suprasti, kad demonstruojant gražų futbolą nevisada sekasi pasiekti teigiamą rezultatą. Galbūt, turime keisti visą žaidimo filosofiją ir rungtyniauti kiek kitaip“, - svarstė škotas.

Šiuo metu, Anglijos Premier lygoje, „Liverpool“ klubas su 42 taškais užima 7-ąją turnyrinės lentelės vietą ir „ant kulnų lipančius“ „Sunderland“ bei „Everton“ futbolininkus lenkia vos dviem taškais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų