REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos apeliacinis teismas byloje dėl advokato nužudymo nusprendė atnaujinti įrodymų tyrimą ir apklausti tris liudytojus.

REKLAMA
REKLAMA

Teismo nuomone, papildomos apklausos turėtų pašalinti abejones dėl įvykio ir kai kurių asmenų duotų parodymų apie incidentą, pasibaigusį advokato mirtimi.

REKLAMA

Teismas į kitą posėdį kvies dvi moteris ir autobuso, kuriame įvyko konfliktas, vairuotoją.

Kitas posėdis numatytas gegužės 15-ąją.

Advokato mirtimi pasibaigęs incidentas įvyko 2009 m. lapkritį. Advokatas buvo nudurtas naktį maršrutiniame autobuse prasidėjusio konflikto metu.

2011 m. sausio 20-osios nuosprendžiu S. Nakutis buvo pripažintas kaltu ir nuteistas 13 metų laisvės atėmimu, o jo draugas, lemtingą naktį buvęs kartu, sulaukė laisvės apribojimo bausmės.

REKLAMA
REKLAMA

ELTA primena, kad advokatas Vladimiras Žukovskis mirė naktį sostinės Kalvarijų gatvėje, Baltupių rajone esančioje stotelėje. Vyro pasigedusi žmona morge atpažino mirtinai peiliu sužalotą 40 metų vyriškį, kurio tapatybė policijai iki tol nebuvo žinoma.

Pareigūnus iškvietė muštynes tarp trijų vyrų pastebėję žmonės.

Policininkams nepavyko užkirsti kelio žmogžudystei, tačiau jie iškart sulaikė du nusikaltimu įtariamus 1976 ir 1984 metais gimusius vyrus.

Advokatų kontoros „Daugirdas, Žukovskis ir partneriai“ atstovė tuomet žiniasklaidai teigė, kad kolegos nužudymo nesieja su jo profesine veikla. Tai buvo smurtinis nusikaltimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų